+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venray.
Laad meer vacatures

Logistics Engineer Venray

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Suc6! Recruitment & Interim Solutions

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 3.650 p/m
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Functie inhoud

Voor onze internationale opdrachtgever in Venray zijn we op zoek naar een

Logistics Engineer

Als Logistics Engineer weet jij als geen ander aan welke knoppen je moet draaien om de processen te perfectioneren. Na een grondig inwerktraject en uitgebreide trainingen ben jij volledig gewapend om hun systemen te beheersen.

Met jouw scherpe analytische vaardigheden en diepgaande kennis van procesverbetering, detecteer je moeiteloos knelpunten en verspillingen in hun proces. Je aarzelt geen moment om verbeteringen door te voeren en te streven naar optimale snelheid, efficiëntie en kwaliteit, alles in het belang van de ultieme klanttevredenheid.

Jij bent hun proceskampioen die met volle overtuiging deelneemt aan diverse projecten, zoals het opzetten van nieuwe klanten of het migreren van bestaande klanten. Jouw expertise is van onschatbare waarde en draagt bij aan het succes van deze projecten.

Met oog voor detail en een vastberaden geest, identificeer je afwijkingen en trends in de meldingen die binnenkomen. Je graaft diep om de kern van elk probleem te begrijpen en werkt samen met jouw team aan duurzame oplossingen binnen ons systeem.

Wat jouw team uniek maakt, is de prachtige mix van kennis en ervaring. Collega's met een IT-achtergrond werken zij aan zij met logistieke experts om samen elk probleem aan te pakken. Ze nemen jou onder hun vleugels tijdens het inwerktraject en zorgen ervoor dat jij je snel thuis voelt in het team.

Klaar om jouw stempel te drukken op hun magazijn en de logistieke wereld te veroveren? Sluit je aan bij dit gepassioneerde team en ervaar hoe elke dag vol wervelende uitdagingen en voldoening is.


Functie eisen

Het team van Venray is op zoek naar een enthousiaste fulltime junior logistics engineer die barst van natuurlijke nieuwsgierigheid en een onstilbaar verlangen om te verbeteren. Jouw ervaring binnen de logistiek of IT-gerelateerde rol is een pluspunt, maar het zijn vooral jouw passie en leergierigheid die hun hart sneller doen kloppen.

Als doortastende junior logistics engineer ben jij niet te stoppen totdat je de perfecte oplossing hebt gevonden. Je zet je tanden in elk probleem en rust niet voordat het is opgelost. Jouw vastberadenheid en doorzettingsvermogen maken jou de held van hun processen.

Met een vlotte beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal, communiceer je moeiteloos met jouw collega's en zorg je voor een vlekkeloze samenwerking. Jouw taalvaardigheden openen deuren naar internationale mogelijkheden en uitdagingen.

Belangrijk voor hun is dat jij je bij hun thuis voelt, en dat gevoel zit goed als jij graag doorpakt, lef hebt en met dit team wilt meegroeien. Er is ruimte voor jouw ideeën en creativiteit om de logistieke processen naar nieuwe hoogtes te tillen.

Als Logistics Engineer krijg je de kans om jouw natuurlijke nieuwsgierigheid en drive om te verbeteren in te zetten en een blijvende impact te maken op het team. Samen bouwen jullie aan een toekomst vol innovatie en groei, waarin jouw passie het verschil maakt.

Ben jij klaar voor deze spannende uitdaging? Sluit je aan bij dit energieke team en ontdek hoe jij met jouw talenten een onmisbaar onderdeel wordt van de logistieke successen. Jouw avontuur begint hier!


Arbeidsvoorwaarden
  • Een prima salaris (min.€ 2.300 en max. €3.650,-);
  • Als wereldwijd leverancier van logistieke oplossingen biedt onze opdrachtgever goede carrièremogelijkheden aan de juiste personen. Zij vinden het belangrijk dat hun werknemers met plezier naar het werk gaan. Persoonlijke aandacht, open communicatie, collegialiteit en een positieve bedrijfscultuur staan bij hun centraal;
  • Hun medewerkers hebben altijd de mogelijkheid de juiste training te volgen om hun professionele competenties verder te ontwikkelen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • 28 vakantiedagen:
  • 8 % vakantiegeld;
  • Goede pensioenregeling.

Meer weten

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Patricia Martens via 06 - 2016 1810


Solliciteren

Klik dan op de sollicitatie knop of stuur je CV naar via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Is dit niet helemaal wat je zoekt? Neem dan contact op om een kopje koffie te komen drinken of bekijk onze overige vacatures. Ken je iemand voor deze rol? Stuur dan gelijk een mailtje en maak kans op een vergoeding. Bekijk de voorwaarden.

Nooit nieuwe vacatures missen? Volg dan onze LinkedIn bedrijfspagina!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in