+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venray.
Laad meer vacatures

Samensteller en/of Samensteller Lasser Dagdienst Venray

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Covebo Uitzendgroep

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.400 - € 4.000 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Zoek je een plek waar je als samensteller/lasser echt het verschil kunt maken? Kom dan ons toegewijde team versterken. Je krijgt de kans om aan verschillende projecten te werken en je vaardigheden te laten zien. We waarderen wat je kunt en bieden een omgeving waarin je groeit en beloond wordt voor je inzet. Samen maken we indrukwekkende staalconstructies. Dit is jouw kans om te schitteren in een en uitdagende rol. Enthousiast om verder te verkennen? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Jouw Nieuwe Uitdaging Als Samensteller/Lasser

Zoek je een plek waar jouw vaardigheden als samensteller/lasser erkend en beloond worden? Wil je bijdragen aan het vervaardigen van indrukwekkende staalconstructies binnen een toegewijd team? Dan hebben wij de ideale functie voor jou. Wij zijn op zoek naar een getalenteerde professional die ons team komt versterken. Bij ons werk je aan diverse projecten waar jouw metaalbewerking echt het verschil maakt.



Gevraagd

Wat we verwachten
En waar we op hameren

Functie-eisen

Jij bent de vakman met 'gouden handen', die dromen over duurzame oplossingen omzet in realiteit. Met een solide achtergrond in MIG/MAG lassen, onderbouwd door certificaten, diploma’s of uitgebreide ervaring, ben jij onze ideale kandidaat. Je hebt een technische opleiding op MBO-niveau in metaaltechniek, werktuigbouwkunde, of mechatronica, of je hebt vergelijkbare ervaring opgedaan. Zelfstandig werken vanuit technische tekeningen is voor jou een tweede natuur en je houdt je werk altijd aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.



Aanbod

Wat we jou bieden
Naast persoonlijk contact

Wat Bieden Wij?

  • Bij ons vind je een loopbaan en niet slechts een baan. Wij bieden een dynamische en afwisselende functie binnen een gedreven team dat passie heeft voor techniek en innovatie. Je kunt rekenen op:
  • Een ondersteunende, informele werksfeer met een sterke focus op samenwerking en individuele ontwikkeling.
  • Een aantrekkelijk salarispakket conform de CAO Metaal & Techniek, met een bruto maandsalaris tussen €2.400 en €4.000 afhankelijk van ervaring, plus reiskostenvergoeding vanaf 10 km.
  • 25 vakantiedagen om te ontspannen en van je vrije tijd te genieten.
  • Flexibele werktijden van 7:30 tot 16:30, wat zorgt voor een goede balans tussen werk en privé.
  • Doorgroeimogelijkheden tot meewerkend werkplaatschef en kansen om je te blijven professionaliseren door cursussen en trainingen.

Jouw Toekomst Begint Vandaag

Ben jij de gedreven samensteller/lasser die wij zoeken? Voel jij je aangetrokken tot deze uitdaging en ben je klaar om jouw vakmanschap in te zetten binnen een dynamische omgeving? Stuur ons dan jouw CV en een motivatiebrief waarin je uitlegt waarom jij de perfecte aanvulling bent voor ons team. We kijken uit naar je reactie en hopen je snel te mogen verwelkomen als ons nieuwste teamlid. Jouw toekomst in de metaaltechniek begint hier!



Bedrijfsomschrijving

Het is een staalconstructie bedrijf gevestigd in Venray. Maatwerk leveren is hun specialiteit!Door jarenlange ervaring in diverse bedrijfstakken kunnen zij zich verplaatsen in de praktische toepasbaarheid.Immers een goede tekening is belangrijk, maar het ontwerp moet praktisch zijn om er efficiënt in te kunnen werken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in