+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Venray.
Laad meer vacatures

Pedagogisch medewerker Venray

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Bender Groep

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Bender Groep

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto aanhanger (BE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.539 - € 3.489 p/m
  • Auto v/d zaak, Eindejaarsuitkering, Pensioenregeling

Vacature in het kort

Stap in de betoverende wereld van kinderopvang bij Bender! Hier maak je elke dag nieuwe avonturen mee en speel je een belangrijke rol in het leven van kinderen. Samen met je collega's zorg je voor een veilige en leuke omgeving waar kinderen kunnen leren en groeien. Of je nu met baby s, peuters of oudere kinderen werkt, jouw passie voor kinderen is hier altijd welkom. Bij Bender ben je meer dan een medewerker, je bent een waardevol deel van ons team. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Stap binnen in de betoverende wereld van kinderopvang als pedagogisch medewerker bij Bender! Elke drag brengt nieuwe avonturen en bijzondere momenten waarin jij een rol speelt. Op diverse locaties binnen verschillende organisaties zet jij je in om kinderen een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Samen met collega’s creëer je een veilige en stimulerende omgeving waarin kinderen kunnen groeien en bloeien. Van het organiseren van leuke activiteiten tot het oplossen van kleine ruzies, bij Bender maak jij het verschil vanaf het moment dat je binnenstapt.

Als pedagogisch medewerker bij Bender ben jij een veelzijdige professional die schittert op verschillende plekken binnen de kinderopvang. Of je nu de kleintjes verwelkomt op een babygroep, de peuters laat stralen op een peutergroep of samen met de oudere kinderen de wereld ontdekt in de buitenschoolse opvang, bij Bender krijg je de kans om jouw passie voor het werken met kinderen te laten zien.

Samen met ons ontdek je de prachtige wereld van de kinderopvang en zorgen wij ervoor dat jij je op je best voelt, waar je ook werkt! Bij Bender ben je niet zomaar een medewerker, maar een essentieel lid van ons team dat de kinderwereld laat sprankelen en stralen.



Gevraagd

Laten we niet vergeten wie jij bent! Met jouw sprankelende persoonlijkheid en jouw diploma in de kinderopvang ben jij de ster van het team. Je bent beschikbaar voor 24 tot 32 uur per week en met jouw rijbewijs ben je klaar om nieuwe avonturen aan te gaan. Je bent altijd op zoek naar manieren om jezelf te ontwikkelen en om de magie van de kinderopvang elke dag weer tot leven te brengen. Klinkt goed, toch?



Aanbod

Bij Bender draait alles om jou! We willen dat je je gewaardeerd voelt en dat je kunt groeien als een professionele superster. Daarom geven we je vanaf dag één een vast contract, zodat je met een gerust hart aan de slag kunt gaan. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een beetje financiële waardering? Met een aantrekkelijk salaris tussen €2539 - €3489 (op basis van 36 uur) belonen we jouw passie en toewijding voor het vak.

Maar daar houdt het niet op! Bij Bender zorgen we voor extraatjes die je zeker een glimlach op je gezicht zullen bezorgen. Denk aan vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en zelfs een leaseauto met tankpas. Zo voel jij je echt gewaardeerd en verzorgd.



Bedrijfsomschrijving

Bij Bender zijn we net als een hechte familie die barst van de passie en professionaliteit. Jouw regiomanager is er altijd voor je, klaar om te brainstormen, successen te vieren en zelfs de lastige situaties samen aan te pakken. Als je bij ons komt werken, krijg je niet alleen een baan, maar voelt het alsof je thuiskomt. We staan altijd voor elkaar klaar, wat er ook gebeurt.

En we geloven echt in groei en ontwikkeling. Daarom hebben we de Bender Academie in het leven geroepen, een schatkist vol kennis en ondersteuning waarmee je als pedagogisch professional kunt groeien en bloeien. Of je nu nieuwe vaardigheden wilt leren, je kennis wilt verdiepen of jezelf wilt uitdagen, de Bender Academie heeft alles wat je nodig hebt om te schitteren in je vakgebied.

Bij Bender zijn we niet zomaar collega’s; we zijn een team van enthousiaste individuen die allemaal één ding gemeen hebben: we willen een positieve impact maken op het leven van kinderen. We zijn enorm trots op onze cultuur van ondersteuning, groei en samenwerking. We kunnen niet wachten om jou als waardevol lid aan ons team toe te kunnen voegen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in