+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Jeugdconsulent 24 uur per week Venray

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • 24 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.686 - € 4.410 p/m

Vacature in het kort

Als consulent jeugd binnen het Sociaal Domein, ben je de spil in het bieden van hulp aan kinderen en jongeren met diverse problematieken. Je voert het goede gesprek, maakt leefzorgplannen, en zorgt voor de juiste hulp. Een boeiende rol waarin je zelfstandig werkt en een cruciale bijdrage levert aan veiligheid en welzijn. Bij Maandag® krijg je niet alleen de kans om je te ontwikkelen, maar ook om bij verschillende opdrachtgevers ervaring op te doen. Klaar voor het volgende hoofdstuk? Lees verder om meer te weten!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Als consulent jeugd kom je te werken binnen het Sociaal Domein. Binnen het Sociaal Domein houden we ons bezig met de hulp voor kinderen en jongeren (-9 maanden tot 18 jaar) en hun ouders/opvoeders waarbij sprake is van opgroei-, opvoedingsproblemen, gedragsproblemen, psychische problemen en/of stoornissen. 

Als consulent pak je meldingen op en heb je focus op het goede gesprek aan de keukentafel, specifiek het onderdeel eigen kracht en collectieve voorzieningen. Je hebt regie op het gehele proces, evalueert met alle betrokkenen en stuurt bij waar nodig. · Je werkt zelfstandig, maakt een afgestemd/ op maat gemaakt (leefzorg)plan voor en met ouders en/of jongere met (meerdere complexe) ondersteuningsvragen en draagt er zorg voor dat de juiste hulp wordt ingezet. · Wanneer nodig geef je toegang tot maatwerkvoorzieningen op grond van de Jeugdwet. · Je brengt veiligheidsrisico’s in kaart en handelt direct waar nodig, te denken valt aan; huiselijk geweld, kindermishandeling, systemische of psychiatrische crisissituatie van jongere en/of ouders. · Je maakt (steeds opnieuw) een inschatting welke hulp noodzakelijk is en blijft monitoren of vrijwillige hulp toereikend is. · Met je kennis en ervaring ben je vraagbaak voor je collega’s van de ingang (frontoffice) en je collega consulenten (jeugdhulp, maar ook Wmo, participatie, Schulddienstverlening en leerplicht). 


Functie eisen

Een teamplayer die in mogelijkheden denkt, met ruime en aantoonbare ervaring op het gebied van de (uitvoering van) jeugdhulp. Je bent geen hulpverlener, maar kent de hulpverlening wel. Hierbij is een HBO werk- en denkniveau en een opleiding die gericht is op het werkveld van belang. Daarnaast beschik je over:

  • Een SKJ registratie.
  • Een goede en adequate kennis van de betreffende wetgeving, de sociale kaart van Venray en van het keuzepallet van aanbieders op het gebied van de jeugdhulp;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Maar ben je ook klantgericht, resultaatgericht, flexibel, creatief en nauwkeurig.
Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Jeugdconsulent 24 uur per week die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in