+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

(Lead)auditor/toetser Vianen (UT)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Nebest

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.960 - € 5.790 p/m
  • Auto v/d zaak, Winstdeling

Vacatureomschrijving

Ben jij een (ervaren) auditor met een scherp oog voor detail en een passie voor het leveren van hoogwaardige adviezen? Wil je een belangrijke rol spelen in het waarborgen van de kwaliteit en naleving van (product-, proces- en systeem) toetsen? Heb je een scherp oog voor detail en een passie voor het sluiten van de plan-do-check-act cirkel? Of ben jij juist die nieuwe collega die dit allemaal nog wil leren? Dan zijn we opzoek naar jou! We leiden je volledig op tot een (gecertificeerd lead) auditor en stellen je in staat ervaring op te doen binnen ons prachtige bedrijf en toffe opdrachtgevers!


Wat doe je als Auditor?

Als (Lead) Auditor ben je de Sherlock Holmes van kwaliteitsbeoordelingen. Met je scherpe analytische vaardigheden en een kritische geest, doorzoek je projecten en/of organisaties zoals Rijkswaterstaat, ProRail of waterschappen en aannemers en ontdek je verborgen schatten van potentieel en verbetering. Je speelt een cruciale rol in het bewaken en bevorderen van de kwaliteitsstandaarden.

Je bent binnen deze functie verantwoordelijk voor het uitvoeren van systeemtoetsen, waarbij je de inrichting en naleving van het ISO 9001-kwaliteitsmanagementsysteem onder de loep neemt. Jouw ervaring stelt je in staat om eventuele onvolledigheden te identificeren en te adviseren over verbeteringsmogelijkheden. Daarnaast voer je met nauwkeurigheid en precisie procestoetsen uit, waarbij je toetst op de naleving en opvolging van werk-, keurings-, test- en verificatieplannen. Jouw bevindingen dragen daar bij aan het optimaliseren van de operationele processen en het waarborgen van de hoogste kwaliteitsnormen.

Bij de producttoetsen ligt de focus op het beoordelen van kwaliteitsplannen, ontwerptekeningen en -documenten, en het toetsen van keuringsrapporten en onderliggende keuringsgegevens. En je toetst op de diverse projectlocaties aan de hand van je eigen waarnemingen en metingen of keuringen correct en volledig aantoonbaar zijn uitgevoerd door opdrachtnemers..

Binnen deze functie werk je vanuit de afdeling Projectmanagement en werk je nauw samen met de toetscoördinator aan wie je rapporteert over de planning en resultaten van de toetsen. Deze afdeling bestaat uit ruim 40 collega’s, met allemaal een functie gerelateerd aan o.a. het IPM model. Hierbij kun je denken aan adviseurs, risicomanagers, contractmanagers en bijvoorbeeld omgevingsmanagers of toezichthouders. Al je collega’s zijn gespecialiseerd in diverse functies en rollen binnen de contractbeheersing en voeren de werkzaamheden uit voor een breed scala aan projecten bij Rijkswaterstaat, provincies, gemeentes, ProRail, waterschappen en aannemers. Enorm divers dus!
Ook voor de functie (lead) auditor/ toetser geldt dat een gecombineerde rol juist tot de mogelijkheden behoort.


Wij bieden jou:
  • Een superleuke baan vol kansen, binnen toonaangevende opdrachtgevers.
  • Iets minder ervaring? Geen probleem, we leiden je volledig op tot gecertificeerd (Lead) Auditor.
  • Een salaris tussen de € 2.960 en de € 5.790 bruto per maand.
  • Laptop, telefoon en leaseauto;
  • Jaarlijkse winstuitkering;
  • Ruimte om je werk flexibel in te delen;
  • Uitdagende projecten voor toonaangevende nationale en internationale opdrachtgevers;
  • 33 verlofdagen (25 vrije dagen en 8 atv-dagen, op basis van 40 uur per week).
Hierin herken jij jezelf:
  • Je beschikt over een afgeronde MBO/HBO opleiding en hebt ervaring in de infra of civiele techniek in een functie als bijvoorbeeld Technisch Adviseur of Contractadviseur (0- 10 jaar relevante ervaring).
  • Je beschikt over een erkend certificaat Lead Auditor (International Register of Certified Auditor – IRCA) of je bent bereid jezelf verder te ontwikkelen tot gecertificeerd (lead) auditor.
  • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.
Wij zijn Nebest!

Nebest Adviesgroep is een onafhankelijk ingenieurs-/adviesbureau, gespecialiseerd in inspectie, technisch advies en projectmanagement in de bouw, infra, industrie en waterbouw. Nebest is opgericht in 1988 en inmiddels werken er ruim 230 medewerkers.

Vanuit een centraal gelegen plek in Nederland waar ook ons eigen materiaalkundig laboratorium gevestigd is, bedienen wij een grote diversiteit aan opdrachtgevers in de gehele bouwkolom. Met onze specialistische kennis bedienen we klanten binnen de gehele projectencyclus van inspectie en nader onderzoek tot aan projectmanagement.


Interesse?

Lijkt dit je wat? Solliciteer dan op deze vacature via de sollicitatiebutton.

Wil je eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met onze Recruitment Adviseur op telefoonnummer: 06 160 971 57.

Bij Nebest staat gelijkheid en diversiteit hoog in het vaandel. Wij zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve omgeving waarin iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Ongeacht ras, etniciteit, geslacht, geaardheid of andere kenmerken. Daarom maken wij geen onderscheid bij het selecteren van onze medewerkers.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in