+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vianen (UT).
Laad meer vacatures

Commercieel Strategisch Manager Vianen (UT)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

LEF Green

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
LEF Green

Gevraagd

  • Fulltime
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Bonusregeling, Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Jouw baan als Commercieel Strategisch Manager

Binnen deze functie speel jij een cruciale rol in het maximaliseren van succes voor onze relatie. Dit doe je voor zowel de korte als de lange termijn. Met jouw ambitie wil je jouw vaardigheden inzetten voor zakelijk succes én positieve impact in de groeiende sector van duurzame energie. 

Onze relatie is een zeer grote speler in de energie sector. De focus ligt hoofdzakelijk op de particuliere markt, maar de volgende stap is om ook op de zakelijke markt de grootste te worden. Genoeg te doen dus! Aan jou is het de taak om dit plan uit te rollen door de hele Benelux. 80% van het werk vindt in Nederland plaats, de overige 20% van het werk gebeurt in België en Luxemburg. 

De lijntjes met grote installateurs en aannemers zijn al gemaakt, deze kun je opvolgen. Daarnaast ga je actief aan de slag met het bedenken, uitwerken en uitbouwen van de algemene bedrijfsstrategie in de B2B-markt. Met deze commerciële strategie als basis, vind jij de juiste balans tussen de huidige kernactiviteiten van onze relatie en de verdere bedrijfsontwikkeling van hun ambitie. 

Jouw takenpakket in een duidelijk overzicht: 

  • Het ontwikkelen en onderhouden van relaties met strategische accountants en distributiekanalen voor zonne-energie. Je creëert en gaat voor échte partnerships; 
  • Het geven van omzetprognoses en verkoopresultaten beoordelen. Je houdt daarnaast toezicht op het behalen van omzet- en margedoelstellingen. Indien nodig pas je correcties toe; 
  • Het ondersteunen van het maken van financiële analyses en evaluaties van potentiële projecten en accounts. 
Jouw profiel en ambitie

Het bedrijf ontwikkelt zich razendsnel en jij gaat hierin moeiteloos mee. Met jouw jarenlange commerciële ervaring, waarvan minimaal een aantal jaar binnen de PV industrie, ben jij een ware manager. Waar je zal starten als enige Commercieel Strategisch Manager binnen de organisatie, is de verwachting dat er de komende jaren een team onder je komt te vallen. Deze ga jij met jouw natuurlijke leiderschap skills aansturen en naar een hoger niveau liften. Met jouw vermogen om iets snel eigen te maken, ben je pro-actief en heb je een innovatieve mindset. 

Daarnaast heb jij:

  • meer dan 10 jaar relevante werkervaring in een commerciële functie;
  • brede praktische kennis van gedistribueerde netwerkdienstverleners (DNSP's), Retail Energiemarkten, de PV industrie, de Nationale Energiemarkt (NEM) en ben jij bekend met bedrijfsmodellen voor EPC, installateurs en distributiekanalen;
  • een vloeiende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal.
Werken bij

Onze relatie is wereldmarktleider op het gebied van smart energy technologie. Door gebruik te maken van eersteklas technische expertise en een constante focus op innovatie, creëren zij smart energy oplossingen 'that power our lives' en die onze toekomstige vooruitgang stimuleren.

"Je moet het niet zien als jouw baan, maar als jouw bedrijf", aldus de Senior Marketing Manager. 

Onze relatie ontwikkelt innovatieve technologieën om het gebruik van zonne-energie makkelijker te maken. Zij zijn een enorme onderneming met de sfeer van een lokaal bedrijf. In Vianen kom je terecht in een hecht en persoonlijk team van ongeveer 50 collega’s. 

Al deze collega’s vinden het ontzettend belangrijk om zich 100% in te zetten voor het bedrijf en elkaar. Heb jij hulp nodig? Dan staan jouw collega’s klaar om bij te springen. Ook de duurzame mindset staat centraal en daarom streven ze allemaal voor een duurzame toekomst, maar wel met plezier! 

Hier word je gewaardeerd voor jouw unieke bijdrage en samen met jou gaat het bedrijf ervoor zorgen dat jij doet waar je gelukkig van wordt. In dit geval ben jij een echte bouwer! Bouwen aan strategie en relaties, waarbij jouw reeds opgedane kennis van onder andere omvormers, EV laders, batterijen en andere slimme energie producten van groot belang is.

Bij dit bedrijf creëren ze een werkplek waar iedereen op zijn best is. Denk hierbij aan het naleven van waarden, ethisch en verantwoordelijk handelen, open en respectvol communiceren én elkaars verschillen omarmen.


Dit biedt onze relatie jou als Commercieel Strategisch Manager

Onze relatie biedt jou een uitstekend salaris, oplopend tot 8000 euro op basis van een fulltime werkweek. Zit je hier net boven met jouw indicatie? Dan kunnen we altijd spreken over de mogelijkheden. Uiteraard vult onze relatie dit salaris aan met de volgende voorwaarden:

  • 25 vakantiedagen; 
  • Een auto van de zaak; 
  • Een pensioensregeling. 

Iedere 3 maanden worden jouw KPI's besproken. Op basis van deze KPI's ontvang je ook een goede bonusregeling. Daarnaast krijg je als extra voordeel bedrijfsaandelen, zodat je meedeelt in de winst.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in