+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Allround Loodsmedewerker Vianen (UT)

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FC Utrecht werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.300 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

Als Allround Loodsmedewerker in een familiebedrijf dat bouwapparatuur verhuurt, speel je een belangrijke rol in het logistieke proces. Je zorgt voor het klaarmaken en verzenden van orders, ontvangt retourdelen en doet kleine reparaties. Ook het onderhouden van materialen en de werkomgeving hoort erbij. Je werkt in een team waar veiligheid en kwaliteit voorop staan. Er is ruimte voor persoonlijke groei door interne en externe scholing, en doorgroeimogelijkheden. Klaar om te ontdekken waarom deze vacature jouw volgende stap kan zijn? Lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een echte logistieke duizendpoot? Heb jij de drive om elk pakket en elke pallet de juiste weg te wijzen? En ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Ben jij een echte logistieke duizendpoot? Heb jij de drive om elk pakket en elke pallet de juiste weg te wijzen? En ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Als Allround Loodsmedewerker op onze werf voor opslag van torenkraandelen ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het vlekkeloze verloop van logistieke operaties binnen en buiten de opslagloods. Een essentieel aspect van je rol is het voorbereiden van nieuwe orders. Dit houdt in dat je nauwkeurig de benodigde kraandelen verzamelt en voorbereidt voor verzending of gebruik op de werf. Daarnaast behoort ook het ontvangen en verwerken van retourdelen tot je takenpakket. Hierbij is het belangrijk om zorgvuldig te controleren op eventuele schade of defecten. Ook ben je ook belast met het uitvoeren van kleine reparaties aan kraandelen indien nodig. Een ander aspect van je werk is het onderhouden en reinigen van de torenkraandelen, waardoor ze in optimale staat blijven. Ten slotte draag je ook bij aan het algemene beheer van de opslagloods. Dit omvat het organiseren van de ruimte, het zorgvuldig opbergen van materialen op de juiste locaties en het uitvoeren van diverse klussen om de werkomgeving netjes en georganiseerd te houden. Met jouw veelzijdige vaardigheden draag je bij aan een georganiseerde en efficiënte werkomgeving, waarbij veiligheid en kwaliteit voorop staan!


Over het bedrijf

Je komt te werken in een ondernemend en energiek familiebedrijf, waar een informele cultuur heerst en je dus echt onderdeel bent van het team. Tevens is het een van de grootste verhuurbedrijven voor bouwapparatuur in de Benelux. Er wordt dan ook veel waarde gehecht aan innovatie, nieuwe technieken en ontwikkelingen. Past deze vacature helemaal bij jou? Solliciteer dan snel!


Wat wij bieden
  • Marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • 25 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • Interne en externe scholing;
  • Doorgroeimogelijkheden.
Wat wij vragen
  • Lichte technische kennis;
  • Affiniteit met techniek en logistiek werk.
Overige informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in