+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Personeelsplanner (24-32 uur) Vianen (UT)

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

VolkerRail

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.900 - € 4.000 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Hou je van puzzelen en plannen? Dan is de functie van Manplanner bij VolkerRail iets voor jou! Je werkt in een team dat zorgt voor de juiste planning van personeel. Dit is belangrijk voor het onderhoud en de projecten die we doen. Je werkt veel samen en hebt contact met verschillende mensen, zowel binnen als buiten het bedrijf. Je krijgt de kans om te groeien en te leren in een afwisselende baan. Plus, we bieden je extra ondersteuning voor je mentale welzijn. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Vind jij het een uitdaging om complexe puzzels omtrent planningen op te lossen en hierin te adviseren? Dan is de functie van manplanner VolkerRail voor onze projecten en onderhoudscontracten wellicht dé baan voor jou!  

Ons bedrijf 

Bij VolkerRail werken we met ruim 1000 betrokken collega’s aan een duurzame toekomst van de Nederlandse infrastructuur. Van oorsprong zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van het spoor. Dit onderhoud doen wij bijvoorbeeld rondom grote steden als Rotterdam, Den Haag en Amsterdam maar we zijn ook te vinden in Almelo en de rest van Nederland! Naast onderhoud voeren we ook kortdurende projecten van een week of 8 en langdurige projecten van soms wel meer dan een jaar. 

Wat houdt de functie in? 

Als Planner ben je onderdeel van het team Planning & Capaciteit. Als ondersteunende afdeling plannen wij personeel. We zijn op zoek naar een planner die op meerdere techniekvelden kan worden ingezet. De behoefte op dit moment ligt bij de manplanning en dan voor het techniekveld Seinwezen en Wisselverwarming. Als planner ben jij de spin in het web tussen de aanvrager van personeel en de medewerkers die je moet plannen. Daarnaast ben jij ook degene die het contact heeft met de leveranciers als het gaat om de inhuur van de genoemde techniekvelden. 

Als planner ben je verantwoordelijk voor het plannen van de medewerkers binnen de gestelde kaders (Arbeidstijdenwet en CAO Railinfrastructuur). Daarnaast ondersteun en adviseer je het team en de teamleiders bij het vaststellen en optimaliseren van de roostersystematiek, optimalisatie en specifieke capaciteitsmanagement vraagstukken rond personeel. Je onderzoekt verbetermogelijkheden en adviseert de aanvragers en projectleiders aangaande capaciteitsvraagstukken. Naast het contact met eigen medewerkers ben jij ook diegene die het contact heeft met onze leveranciers voor het flexibel inhuren van extern personeel. Je werkt primair vanuit het kantoor in Vianen. De functie van planner valt onder de Manager Planning binnen de afdeling Planning & Capaciteit. 

Jouw taken en verantwoordelijkheden zijn: 

  • Je verzorgt de manplanning: het plannen van de juiste man, op de juiste plek, met inachtneming van de gestelde (wettelijke) kaders, waaronder de ATW (Arbeidstijdenwet) en de CAO Railinfrastructuur; 
  • Je zorgt voor het uniformeren, borgen en bewaken van de planningsprocessen en –methoden; 
  • Je gaat op proactieve en klantgerichte wijze bijdragen aan het oplossen van capaciteitsvraagstukken en fungeert als sparringpartner en vraagbaak ten aanzien van personeelsplanning en regelgeving op dit gebied; 
  • Je hebt veel overleg met de teamleider en monteurs om planningen en de daarbij behorende wijzigingen in goed overleg te realiseren; 
  • Je hebt veel overleg met leveranciers voor het inzetten van inhuur personeel. 

Wie zoeken wij? 

Jij bent een kei in plannen en organiseren en werkt heel nauwkeurig. Je bent niet bang om knopen door te hakken en durft standvastig te zijn als het moet en flexibel als het kan. Als ideale kandidaat beschik je minimaal over een mbo-diploma en/of hbo werk of denkniveau en beschik je over enkele jaren relevante werkervaring. Je bent energiek, enthousiast en je pikt snel zaken op. Je houdt van puzzelen en weet mensen met je mee te krijgen. Zijn daarbij de termen samenwerken, eigenaarschap, verantwoordelijkheid, vrijheid in je werk en communicatie, waarden die jou aanspreken en bij je passen en wil je graag bijdragen aan het succes van VolkerRail? Dan zoeken we jou! 

Wat bieden wij jou?  

De rol van Personeelsplanner biedt jou de kans om jouw enthousiasme en energie in te zetten om ervaring op te doen in de veelzijdige wereld van de Infra en hiermee bij te dragen aan het succes van VolkerRail! Planningen binnen de Railinfra zijn complex en vragen een slimme en creatieve aanpak. Geen dag, week, maand of jaar is hetzelfde. Kortom een veelzijdige, uitdagende en interessante functie! 

Jouw inzet waarderen we enorm, dus dit is wat daar tegenover staat: 

  • Een jaarcontract en als het daarna vanuit beide kanten bevalt, een vast contract; 
  • Een salaris van € 2.900,- tot € 4.000,- bruto op basis van 40 uur per periode van 4 weken, afhankelijk van je opleidingsniveau, kennis en ervaring; 
  • 43 vrije dagen: 25 vakantiedagen plus nog eens 18 roostervrije dagen;
  • Genoeg ruimte en vrijheid voor eigen inbreng. Daar horen goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden uiteraard bij, dus pak die kans!; 
  • Je denkt er vast nog niet over na, dus dat doen wij voor je: je krijgt van ons een uitstekende pensioenregeling van – hoe kan het ook anders – het pensioenfonds Rail&OV;
  • Bij VolkerRail zijn de werknemers onze belangrijkste asset! Daarom krijg je als medewerker gratis toegang tot OpenUp: het all-in-one platform voor mentaal welzijn voor jou en het gezin. Via dit platform kun je Webinars volgen op het gebied van mentale en fysieke gezondheid. Ook kun je online 1-op-1 sessies inplannen met een psycholoog of lifestylecoach.  

Solliciteren of contact? 

Enthousiast en klaar voor deze nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct via de button. Voor meer informatie kun je mailen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. 

Een online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in