+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Medewerker Heineken Evenementen Service bij Brand Brothers - Vijfhuizen, rijbewijs B, 14-18 euro p/u Vijfhuizen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Brand Brothers

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vakantiewerk / Vast contract
  • 14 - € 18 p/u

Vacatureomschrijving

Brand Brothers zoekt per direct een nieuwe collega voor de Heineken Evenementen Service. (Vijfhuizen, rijbewijs b)

Wil je een leuke en diverse baan waar geen dag het zelfde is en waar je bij de gaafste evenementen, horecazaken, supermarkten en festivals van Nederland komt? Dan is dit jouw baan.

Samen met je collega's zorg je ervoor dat de bezoekers een heerlijk koud biertje kunnen bestellen en verwonderd worden door gave merk activaties. Jouw taak binnen dit geheel is het zorgen dat de juiste materialen in ons magazijn in Vijfhuizen worden verzameld en vervolgens vanuit daar naar de evenementenlocatie worden getransporteerd, dit deel van het werk zou je kunnen zien als een soort magazijnmedewerker en bezorger of koerier, maar dan leuker.
Op de evenementen plaats je de materialen om zo de evenementen tot een succes te maken. Je doet dit op kleine events in de regio maar ook op grote zoals Mysteryland, Paaspop en Lowlands. Daarbij zie jij er representatief uit en heb je leuk contact met de klant, je bent hier echt het visitekaartje van ons bedrijf. Na afloop van het evenement worden de materialen weer opgehaald, gecheckt en schoongemaakt zodat ze weer klaar zijn voor het volgende evenement. Dit alles doe je in een team van jonge leuke collega's. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden en kan je als je dat leuk vindt meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe merk activaties.


Gevraagd

Wij zijn opzoek naar: Gemotiveerde, Sociale, Handige collega's die Enthousiast worden van de evenementen markt, We zoeken full-time medewerkers, maar ook studenten die een bijbaan zoeken voor in het weekend naast hun studie zijn welkom. Afhankelijk van jouw situatie werk je in de basis normale kantooruren of juist het weekend. Jouw denk- en werkniveau is minimaal MBO 4 voor de fulltime functie of Havo/vwo/HBO voor de bijbaan en je bent in het bezit van een autorijbewijs. Onze locatie is slecht bereikbaar met OV, daarom is het handig als je op fietsafstand woont of een auto/scooter hebt waarmee je bij ons kan komen.


Aanbod

Wij bieden:
  • Een erg leuke diverse baan met doorgroeimogelijkheden
  • Een goed salaris
  • Werk bij een jong, dynamisch en groeiend bedrijf waar op vrijdagmiddag een biertje en een pooltafel voor je klaar staan.
  • Mogelijkheid om je BE en C1 rijbewijs te halen als je dat wil.


Uren

40 uur
part time mogelijk minimaal 32 uur.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in