+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vlaardingen.
Laad meer vacatures

Expediteur Import Vlaardingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

RED Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.750 - € 3.250 p/m

Vacatureomschrijving

Ervaring op het gebied van import? Check! Voel je je thuis in een hecht en open bedrijf? Check! Na een drukke werkweek napraten en ontspannen met je collega's in de eigen kroeg? Check! Klinkt dit voor jou als de plek om te werken? Hier staat natuurlijk wel wat tegenover. Lees snel verder om te weten wat er van je verwacht wordt.

Als Expediteur verzorg je de operationele en administratieve afhandeling van import zeevrachtzendingen en wegtransporten: het gehele proces van A tot Z. Daarbij hoort het opmaken van de benodigde douanedocumentatie, eventueel in samenwerking met de declarant. Verder bestaan je werkzaamheden uit:
  • Onderhouden van contact met klanten, leveranciers, douane, rederijen en vervoerders, agenten en kantoren en overige leveranciers van diensten;
  • Het organiseren van het natransport en zorgdragen voor de correcte afrekening van de dienstverlening;
  • Zorgdragen voor de voortgang en een up to date transportdossier.
Over onze opdrachtgever
Onze opdrachtgever is een allround expediteur met een informele cultuur. Het gemotiveerde en gezellige team bestaat uit talentvolle, hardwerkende expediteurs en gaat net even verder om de klant echt tevreden te stellen. Zij verzorgen verschillende logistieke diensten, zoals lucht- en zeevracht, wegtransport en stuwage. Ook regelen zij de benodigde douanedocumenten en verschillende certificaten voor de klanten. Met 7 eigen vestigingen in Noord-Europa en nog eens 50 kantoren wereldwijd, kunnen zij in vrijwel elke hoofdhaven een voor de klant passende oplossing bieden.

Gevraagd

Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Expediteur en weet daarom inmiddels de kneepjes van het vak, daarnaast ben je ook in het bezit van een relevante afgeronde mbo-opleiding. Je zou je werkstijl omschrijven als accuraat en gedetailleerd; daarnaast hecht je waarde aan werkplezier. Bij voorkeur heb je kennis van wetgeving op het gebied van douane en vervoer van gevaarlijke stoffen. Verder beschik je over:
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pre);
  • Ruime kennis van Microsoft Office;
  • Commercieel inzicht, overtuigingskracht en uitstekende contactuele eigenschappen.


Aanbod

We bieden je een fulltime functie met uitdaging en afwisseling, bij een organisatie waarbij klantvriendelijkheid, persoonlijke aandacht en innovatie vooropstaan. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf te (blijven) ontwikkelen. Gelukkig is er naast het harde werken ook genoeg ruimte voor gezelligheid: er wordt regelmatig aan teamactiviteiten gedaan. Work hard, play hard is het motto! Op het moderne kantoor in Vlaardingen zijn er diverse faciliteiten om te werken en te ontspannen: waaronder een ingebouwde kroeg! Verder kun je rekenen op:
  • Een salaris van €2.750,- tot €3.250,- per maand, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
  • De mogelijkheid om thuis te werken (in overleg);
  • Wederzijds vertrouwen bij het goed uitoefenen van je werk.
Interesse?
Ben jij de Expediteur Import die wij zoeken? Vergeet dan niet te solliciteren! Heb je eerst nog vragen voordat je solliciteert? Lisa vertelt je graag meer over de functie en het bedrijf. Wij zijn te bereiken via 010-3182840 of stuur een mailtje via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Let op: een referentiecheck is onderdeel van onze sollicitatieprocedure.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in