+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vlaardingen.
Laad meer vacatures

Pedagogisch medewerker Jongerenhuis Vlaardingen Vlaardingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timon

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.686 - € 3.839 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Je werkt in een team dat hen begeleidt naar zelfstandigheid. Elke dag is anders, vol uitdagingen. Je zorgt voor een veilige en huiselijke sfeer. Jouw werk is heel belangrijk voor de jongeren. Bij ons krijg je veel steun en de kans om te groeien. We bieden ook training en coaching. Dit is je kans om echt iets te betekenen voor anderen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees verder om meer te ontdekken!
 

Volledige vacaturetekst

 

Voor het PerspectiefHuis, een woonplek voor jongeren tussen 14-18 jaar, met locaties Vlaardingen en Rotterdam, zijn we op zoek naar een ervaren pedagogisch medewerker (jeugdzorgwerker D). Help jij graag kwetsbare jongeren op weg naar een stabiele en kansrijke toekomst? Houd jij van afwisseling en uitdaging waarbij elke werkdag weer anders is. Ben jij de stabiele factor dankzij jouw werk- en levenservaring? Lees hier meer over in onze actuele vacature voor groepsbegeleider

Jouw werk doet ertoe!
Als jeugdzorgwerker D ben je er voor de jongeren. Je zorgt voor huiselijkheid. En helpt hen bij wat ze lastig vinden: van huiswerk en koken tot vriendschappen. Je stimuleert hen, met de persoonlijke doelen voor ogen. De mentor stelt deze doelen op voor iedere jongere, in afstemming met jou. Als het moet, trap je op de rem. Als jeugdzorgwerker D leef je het normale leven voor aan de jongeren. Het doel van jouw werk? Dat de jongere veiligheid en nabijheid ervaart en zich van daaruit ontwikkelt. Kortom, jouw werk doet ertoe!

Vanuit je hart
Als hulpverlener je verbinden met jongeren in kwetsbare omstandigheden. Met hen werken aan hoop, herstel en perspectief. Dát is waar je het voor doet. Jongeren die niet meer thuis kunnen wonen begeleid je als pedagogisch medewerker (jeugdzorgwerker D) in het dagelijks leven. Door te zorgen voor een goede basis en structuur help je jongeren hun leven weer op de rit te krijgen. Jij staat – ook in de meest heftige situaties – klaar voor de jongeren. Zij weten dat ze op jou kunnen vertrouwen. Daarom doe je ertoe bij Timon. Je laat dat zien door het:
  • observeren, stimuleren en ondersteunen van jongeren in groepsverband én individueel;
  • op de juiste wijze op te treden richting de jongere: eerst de connectie, dan de correctie;
  • duidelijk handelen in situaties waar spanningen oplopen, waarbij je eventueel improviseert bij interventies;
  • uitvoeren van lichte financiële, huishoudelijke en administratieve werkzaamheden.
“Het zit 'm in de kleine dingen, Daarom werk ik bij Timon.” - Esther, jeugdzorgwerker D
 
Je werkomgeving
Het PerspectiefHuis is een woonlocatie voor jongens en meiden tussen 14-18 jaar en bestaat uit 3 fasen. Ieder fase is een apart huis. In fase 1 is er 24 uur begeleiding aanwezig. De jongeren in fase 2 zijn al meer zelfstandig. Fase 3 is de ‘kamertrainingsfase’ en de laatste stap naar volledig zelfstandig wonen. 
 
Iedere fase heeft een eigen huis(houden) met een team van pedagogisch medewerkers die jongeren begeleiden in het dagelijks leven en zorgen voor een zo huiselijk mogelijke sfeer. Samen met je collega's werk je volgens een rooster van dag-, avond- en slaapdiensten.
  
Wij zijn Timon
Je christelijke geloof verbinden met je professionele inzet? Dat kan bij Timon! Daarin ben jij er voor kinderen en jongeren én is je team er voor jou. Iedereen kan een beroep op ons doen, ongeacht achtergrond en levensovertuiging. Met ruim 750 bevlogen medewerkers werken we in een groot deel van Nederland. Timon innoveert en groeit. We denken in kansen en zetten graag een stapje extra. Dat is voor ons vanzelfsprekend, daar worden we om herkend.
 
Vanuit je kracht
Bij Timon geef je je geloof handen en voeten. Je maakt het onderscheid dankzij jouw sterke persoonlijkheid en je sociale vaardigheden. Met jouw talent voeg jij als jeugdzorgwerker D waarde toe aan het leven van een ander. Dat is onze basis. Verder breng je mee:
  • minimaal een mbo-diploma niveau 4 met een aantal jaren werkervaring;
  • minimaal 3 jaar ervaring als pedagogisch medewerker in een jeugdhulpvoorziening;
  • creativiteit en een pro actieve houding;
  • ervaring met competentiegericht werken, verbindend gezag en/of geweldloos verzet;
  • kennis van- en inzicht in groepsdynamische processen.
 
Daarom Timon
Bij Timon krijg je de kans om te groeien. Je krijgt volop ondersteuning door persoonlijke begeleiding, training en teamcoaching. Dát is werken als jeugdzorgwerker D bij Timon. Dat belonen we op basis van een 36-urige werkweek met:
  • een bruto maandsalaris volgens cao jeugdzorg (schaal 7) vanaf € 2.686,74 tot € 3.839,75, afhankelijk van je kennis en ervaring;
  • een jaarcontract van 24-32 uur per week. Functioneer je goed? Dan zetten we deze om in een vast dienstverband. 
  • 25 vakantiedagen;
  • 8% vakantiegeld een eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • reiskostenvergoeding;
  • een eigen coach die je helpt met je persoonlijke doelstellingen en ontwikkeling;
  • diverse trainingen en opleidingen gericht op jouw functie.
Jij@Timon?
Denk jij Timon bij jou past? Solliciteer dan op de vacature voor jeugdzorgwerker D. Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Neem dan contact op met Laura van der Zanden via 06-39115082. Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met onze recruiter.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in