+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Broodbakker Vlaardingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Uitzendbureau het Ambacht

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,40 - € 19,10 p/u

Vacature in het kort

Bij deze bakkerij kun je zowel parttime als fulltime werken als broodbakker. Je gaat aan de slag met een team om elke dag verse broden te maken. Het werk begint 's avonds laat, zodat de broden s ochtends vroeg klaar zijn. Je maakt de degen, vormt het brood en zorgt dat alles op tijd is voor de verkoop. Alles gebeurt op de traditionele manier, met de hand. Een unieke kans om in een ambachtelijke omgeving te werken en elke dag bij te dragen aan verse producten. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Bij deze bakkerij kun je zowel parttime als fulltime aan de slag als broodbakker. Samen met het bestaande team ben je verantwoordelijk voor de dagverse en de bake-off productie. De werkzaamheden bestaan uit het draaien van degen, brood opmaken, opbollen, verwerken, hierbij worden alle handelingen handmatig en op de ambachtelijke manier uitgevoerd. De productie wordt opgestart om 22:00 uur zodat de dagverse producten om uiterlijk 04:00 uur de deur uit kunnen. Daarna wordt er voor de bake-off productie gezorgd. De broodbakkers komen vanaf 22:00 uur geleidelijk aan de bakkerij in en starten op verschillende tijden.



Gevraagd

  • Een broodbakker, opleiding is vereist, ervaring is een pre;
  • Geen problemen met nachtwerk of vroeg beginnen;
  • Geen problemen om in het weekend te werken, uiteraard niet elke week, dit wisselt door;
  • Enthousiasme, passie en liefde voor het (brood)bakkersvak.


Aanbod

  • Een hardwerkend, gezellig team van professionals met respect voor elkaars talenten;
  • Een groeiende organisatie met ambitie, waarbij volop mogelijkheden worden geboden;
  • De mogelijkheid zowel parttime als fulltime te werken;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden, conform de cao bakkersbedrijf;
  • Werken in een bedrijf met excellence performance.


Bedrijfsomschrijving

In deze bakkerij wordt gebakken zoals topkoks koken; met hoogwaardige ingrediënten, culinaire bezieling en jarenlange ervaring. Sinds 1996 bakken de eigenaar en zijn bakkers voedzaam en smaakvol zuurdesembrood. De eigenaar had en heeft de missie om mensen weer bewust laten genieten van brood, elke dag opnieuw. Met succes, want iedereen die de geur van echt brood ruikt kan niet meer terug. Goed brood verbindt de mensen aan tafel, en is niet meer weg te denken uit de broodcultuur van deze bakkerij. Voordat de bakkerij opgestart is, is er veel ervaring opgedaan in het buitenland, hier heeft de eigenaar van de bakkerij kennis gemaakt met brood, echt brood, dat niet scheurt als je er boter op smeert. Dat een geur en smaak heeft die je thuis doet komen, en een knapperige korst waar je hoektanden voor nodig hebt. Hij wilde mensen wakker schudden, maar dat kan je niet alleen. Hij heeft het geluk dat hij getrouwd is met een vrouw die zijn visie deelt. Ze hebben nog steeds de rebelse drive om het broodlandschap in Nederland te verbeteren. Met het manifest voor goed brood laten ze zien dat deze filosofie onveranderd van kracht is. Het grootste verschil met de beginfase is dat er met de jaren een gigantische hoeveelheid kennis en ervaring is toegevoegd aan de bakkerij. Bij een Franse boer werd het ‘campremy' meel ontdekt, en dat was precies wat er nodig is om het lekkerste zuurdesembrood van Nederland te maken. Brood om verliefd op te worden. Na verloop van tijd groeiden de bakkerij, het assortiment en het aantal werknemers. De winkels breiden zich uit over Nederland, en de warme reacties van klanten blijven de bakkers motiveren om het brood toegankelijker te maken voor iedereen. Want genieten van gezond en smaakvol brood, dat mag elke dag.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in