+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vlaardingen.

Ploegbaas Vlaardingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FAIR Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In deze functie als Ploegbaas van de afdeling Stevedoring sta je aan het hoofd van een team dat zorgt voor het laden en lossen van containers en schepen. Je leidt, motiveert en werkt zelf ook mee. Samen met je team zorg je voor veilig en efficiënt werken. Je krijgt een goed salaris, pensioenopbouw en reiskostenvergoeding. Ook is er korting op de sportschool en altijd vers fruit op kantoor. Een baan waarin je echt het verschil kunt maken en gewaardeerd wordt. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Je moet het maar kunnen. Te midden van collega’s die heel goed weten wat ze doen en vaak niet op hun mondje zijn gevallen, leiding geven. Als Ploegbaas van de afdeling Stevedoring word jij er niet zenuwachtig van. Jouw taak is erop toezien dat het laden, lossen, stuwen en stuffen van containers, vrachtwagens en zeeschepen efficiënt, op schema en veilig gebeurt. Jouw geheim? Je bent nooit te beroerd zelf de handen uit de mouwen te steken als het nodig is. De manier waarop jij het voortouw neemt, dwingt respect af bij collega’s. En dat motiveert. Je bent gestructureerd en hebt de kwaliteiten om collega’s vooraf te kunnen coachen in plaats van achteraf op fouten te wijzen. Natuurlijk ben je heel duidelijk als het moet. Zeker als het om veiligheid gaat. Jouw aanvoerdersrol in het team schept een verantwoordelijkheid, maar maakt het ook ontzettend leuk. Naast sturen en luisteren ben je verantwoordelijk voor de controle van goederen en de bijkomende administratie. Zoals dat in een team werkt, sta je daar gelukkig niet alleen voor. Want jouw sjorders en kraanmachinisten gaan ook voor jou door het vuur. En zo zet jij een stukje haven naar je eigen hand. Het team Stevedoring heeft iemand nodig die van aanpakken weet. Maar we zoeken ook een fijne collega. Iemand die de werkdag leuker maakt en op wie we kunnen bouwen.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt aantoonbare ervaring als ploegbaas of supervisor, bij voorkeur in de logistiek;
  • Je kunt met een heftruck overweg en bent gecertificeerd;
  • Je kunt collega’s motiveren en coachen om het beste uit zichzelf en het team te halen. Samenwerking is immers de basis van succes;
  • Je bent zelfstandig en weet wat er van je verwacht wordt;
  • Je beschikt over voldoende technische kennis van lading en materieel;
  • Je beheerst de Nederlandse taal mondeling en schriftelijk. Je kunt je ook goed verstaanbaar maken in het Engels.
  • Je bent fulltime beschikbaar. Indien nodig werk je soms ook een zaterdag. En als onze tweeploegendienst straks compleet is, dan maak je nagenoeg geen overuren meer.

Wat bieden wij jou?
Van tof werk en leuke collega’s alleen kun je niet eten. Je krijgt van ons ook een goed salaris dat past bij je ervaring en je functie. Zoals gezegd werken we hard, maar daar word je ook voor beloond. Daarnaast gaan we er ook voor zorgen dat je van je pensioenopbouw, vakantiedagen en reiskostenvergoeding blij wordt. Verder kun je met korting naar een sportschool in de buurt en zorgen we voor vers fruit op kantoor.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in