+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Chauffeur/Belader Vlissingen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Actief Werkt!

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.288 - € 3.327 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als Belader/ Chauffeur Afval & Reiniging krijg je de kans om een essentiële bijdrage te leveren aan een schone en goed onderhouden leefomgeving in de gemeente Vlissingen. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is het ophalen en op een vlotte manier verwerken van huishoudelijk afval

Als Chauffeur/ Belader Afval & Reiniging krijg je de kans om een essentiële bijdrage te leveren aan een schone en goed onderhouden leefomgeving in de gemeente Vlissingen. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is het ophalen en op een vlotte manier verwerken van (huishoudelijk) afval. Met focus op zelfstandigheid en efficiëntie voer je je taken uit. Dankzij je ervaring met diverse afvalinzamelingstechnieken, waaronder het lossen van ondergrondse afvalcontainers en het werken met zowel achter- als zijbelading voertuigen, weet je altijd de klus te klaren. 

In de bruisende stad Vlissingen, waar de zilte zeelucht zich vermengt met de bedrijvigheid van alledag, bevindt zich een dynamisch team: Stadsbeheer. Binnen dit team heerst een gezamenlijke missie: het creëren van een schone en leefbare omgeving voor alle inwoners. Een belangrijke schakel in dit geheel is de belader /chauffeur Afval & Reiniging. 

Als chauffeur/ belader bij de afdeling stadsbeheer heb je passie voor je vak. Je begint je dag vroeg in de ochtend, wanneer de zon langzaam opkomt en de stad ontwaakt. Bij aankomst bij de stadsreiniging staat je vertrouwde vuilniswagen klaar om zijn dagelijkse route te volgen en het huishoudelijk afval op te halen.

Met een warme glimlach begroet je de bewoners terwijl je het afval verzamelt. Je bent je ervan bewust dat je het visitekaartje bent van de stad Vlissingen en ziet het als je persoonlijke missie om bij te dragen aan een schonere en duurzamere stad. Jouw klantvriendelijke benadering wordt gewaardeerd door de bewoners, die vaak een praatje met je maken.

Gisteren was een drukke dag als chauffeur, vandaag staat er een nieuwe uitdaging op je te wachten. Je gaat op pad met een van je collega chauffeurs en zorgt er als belader voor dat alle afvalcontainers in de vuilniswagen geleegd worden. Een fysiek zwaardere functie, maar zo hoef je in je vrije tijd niet te betalen voor een abonnement voor de sportschool ;) . Juist die afwisseling tussen diensten als chauffeur en diensten als belader spreekt jou aan. En op die manier is ook geen dag hetzelfde. Je bent in deze functie drie dagen werkzaam als chauffeur en twee dagen als belader. 

Na een enerverende dag keer je terug naar de thuisbasis van het team Stadsbeheer. Je voelt voldoening in wat je hebt bereikt: bijdragen aan een schonere en mooiere stad. Zo blijf je je, samen met je collega's, inzetten voor een schone en aantrekkelijke stad Vlissingen. 


Over het opdrachtgever

Bij de Gemeente Vlissingen staat de mens centraal. Hier krijg je de kans om echt een verschil te maken en deel uit te maken van de stad. Het karakter van de stad weerspiegelt zich in haar inwoners: maritiem, ongepolijst, no-nonsense, creatief, kleurrijk en internationaal.


Wat wij jou bieden
  • Een fulltime dienstverband tot eind dit jaar met mogelijkheden tot verlenging.
  • Een salaris tussen € 2.288,- en € 3.327,- bruto per maand op basis van 36 uur volgens cao Gemeenten.
  • Werken met professionele en betrokken, gemotiveerde collega’s.
  • Een servicegerichte, betekenisvolle baan bij een mooie werkgever in de publieke sector.
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld per jaar.
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer.
  • Een Persoonlijk Keuze Budget van 7,55%.
  • Duurzame inzetbaarheid en diversiteit in ons personeelsbestand vinden we belangrijk. Daarom krijg je tal van mogelijkheden die bijdragen aan je persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling
    (online) Opleidingsmogelijkheden.
  • Een eenvoudige sollicitatieprocedure met persoonlijke aandacht.
Wat vragen wij van je

We hechten waarde aan eigen initiatief en een klantvriendelijke werkhouding. Je werkt zelfstandig, bent bekend met verschillende afvalinzamelingstechnieken en houdt rekening met de behoeften van de bewoners. Het werk van een belader /chauffeur Afval & Reiniging vereist niet alleen rijvaardigheid, maar ook technisch inzicht. Je bent bekend met het bedienen van elektrische en hydraulische systemen. Je voelt je thuis met zowel de achterlader als de zijlader, waardoor je efficiënt en snel kan werken. Om in aanmerking te komen voor deze functie, vragen wij daarnaast het volgende: 

  • Geldig rijbewijs BCE
  • Woonachtig in de omgeving Vlissingen
  • Flexibele inzetbaarheid binnen het team; chauffeur, belader, op de veegwagen, op pad met het serviceteam en andere voorkomende werkzaamheden
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in