+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vlissingen.
Laad meer vacatures

Chauffeur in Opleiding Afval & Reiniging Vlissingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Actief Werkt!

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract
  • 2.288 - € 3.317 p/m
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

In de bruisende stad Vlissingen zoekt de gemeente enthousiaste kandidaten voor de rol van chauffeur in opleiding Afval & Reiniging. Je gaat aan de slag in een dynamisch team dat werkt aan een schone omgeving. Door het ophalen van afval draag je bij aan een mooiere stad. Je wordt on-the-job opgeleid en krijgt de kans om verschillende rij- en inzameltechnieken te leren. Je werkt vroeg, maar voelt voldoening wanneer je ziet wat je hebt bereikt. Dit is een unieke kans om een verschil te maken en de stad te helpen verbeteren. Wil jij deel uitmaken van ons team? Klik hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière in de publieke sector? Voel je je betrokken bij het milieu en wil je graag een bijdrage leveren aan een schonere en mooiere stad? Dan is dit je kans! De gemeente Vlissingen zoekt enthousiaste kandidaten voor de functie van chauffeur in opleiding Afval & Reiniging.

Ben jij op zoek naar een uitdagende carrière in de publieke sector? Voel je je betrokken bij het milieu en wil je graag een bijdrage leveren aan een schonere en mooiere stad? Dan is dit je kans! De gemeente Vlissingen zoekt enthousiaste kandidaten voor de functie van chauffeur in opleiding Afval & Reiniging.

In de bruisende stad Vlissingen, waar de zilte zeelucht zich vermengt met de bedrijvigheid van alledag, bevindt zich een dynamisch team: Stadsbeheer. Binnen dit team heerst een gezamenlijke missie: het creëren van een schone en leefbare omgeving voor alle inwoners. Een belangrijke schakel in dit geheel is de chauffeur/ belader Afval & Reiniging.

Als chauffeur in opleiding Afval & Reiniging krijg je de kans om een essentiële bijdrage te leveren aan een schone en goed onderhouden leefomgeving in de gemeente Vlissingen. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is het ophalen en op een vlotte manier verwerken van (huishoudelijk) afval. Met focus op zelfstandigheid en efficiëntie voer je je taken uit. Je begint je dag vroeg in de ochtend, wanneer de zon langzaam opkomt en de stad ontwaakt. Bij aankomst bij de stadsreiniging staat je vertrouwde vuilniswagen klaar om zijn dagelijkse route te volgen en het huishoudelijk afval op te halen.  'On the job' zul je worden opgeleid tot een ervaren chauffeur, waarbij je wordt getraind in diverse afvalinzamelings- en rijtechnieken. Naast de dagdagelijkse training zul je uiteraard ook de benodigde papieren gaan halen. 

Met een warme glimlach begroet je de bewoners terwijl je het afval verzamelt. Je bent je ervan bewust dat je het visitekaartje bent van de stad Vlissingen en ziet het als je persoonlijke missie om bij te dragen aan een schonere en duurzamere stad. Jouw klantvriendelijke benadering wordt gewaardeerd door de bewoners, die vaak een praatje met je maken. 

Na een veelbewogen dag keer je terug naar de thuisbasis van het team Stadsbeheer. Je voelt voldoening in wat je hebt bereikt: bijdragen aan een schonere en mooiere stad. Zo blijf je je, samen met je collega's, inzetten voor een schone en aantrekkelijke stad Vlissingen.


Over het opdrachtgever

Bij de Gemeente Vlissingen staat de mens centraal. Hier krijg je de kans om echt een verschil te maken en deel uit te maken van de stad. Het karakter van de stad weerspiegelt zich in haar inwoners: maritiem, ongepolijst, no-nonsense, creatief, kleurrijk en internationaal.


Wat wij jou bieden

In deze functie start je als belader achter de vuilniswagen. Hiernaast word je dagdagelijks ingewerkt voor je toekomstige functie als chauffeur. Als je deze opleiding gaat volgen wordt deze volledig voor jou geregeld en betaald. Daarnaast bieden we jou:

  • Een fulltime dienstverband tot eind dit jaar. 
  • Een salaris tussen € 2.288 en € 3.317 bruto per maand op basis van 36 uur volgens cao Gemeenten.
  • Een baan met professionele en betrokken, gemotiveerde collega’s.
  • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld per jaar.
  • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer.
  • Een Persoonlijk Keuze Budget van 7,55%.
  • Een servicegerichte, betekenisvolle functie bij een mooie werkgever in de publieke sector.
  • Tal van mogelijkheden die bijdragen aan je persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling; duurzame inzetbaarheid en diversiteit in ons personeelsbestand vinden we belangrijk.  
  • (online) opleidingsmogelijkheden.
Wat vragen wij van je

We hechten waarde aan eigen initiatief en een klantvriendelijke werkhouding. Je werkt zelfstandig, bent bekend met verschillende afvalinzamelingstechnieken en houdt rekening met de behoeften van de bewoners. Het werk van een chauffeur in opleiding vereist niet alleen rijvaardigheid, maar ook technisch inzicht. Daarnaast is het erg belangrijk dat je communicatief vaardig bent; je werkt in de wijk en bent vaak het aanspreekpunt voor bewoners met vragen of klachten. Om in aanmerking te komen voor deze functie, vragen wij daarnaast het volgende: 

  • Geldig rijbewijs B met bereidheid tot het halen van een CE-rijbewijs.
  • Woonachtig in de omgeving Vlissingen.
  • Flexibele inzetbaarheid binnen het team; chauffeur, belader, op de veegwagen, op pad met het serviceteam en andere voorkomende werkzaamheden.
  • Het spreken van de Nederlandse taal is een vereiste.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in