+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vlissingen.

Storingstechnicus / Werktuigkundige (5-Ploegen) Vlissingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 3.200 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Hou je van techniek en wil je werken met duurzame technologie? Als Storingstechnicus / Werktuigkundige krijg je de kans om storingen op te lossen in de energie-industrie. Je dag begint met het laten schitteren van de installaties. Je loopt controlerondes, lost storingen op en neemt deel aan brandweertrainingen. Na een technische koffiebreak is er tijd voor interne opleidingen. Een unieke kans om te groeien in je technische carrière! Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben je geïnteresseerd in duurzame technologie? De energie-industrie staat bekend om haar technologische vooruitgang. Bij onze opdrachtgever krijg je de kans om te werken als Storingstechnicus / Werktuigkundige, waarbij je verantwoordelijk bent voor het oplossen van storingen. Lees hieronder het verhaal van een storingstechnicus!


Wat ga je doen?

Goeiemorgen techniekfanaten! Vandaag neem ik jullie mee in een dag als Storingstechnicus.

🌅 08:00 – Start van de dag: Als de zon opkomt, begint mijn dag als Storingstechnicus bij de opdrachtgever. Als onderdeel van de wachtploeg sta ik paraat om de EMRA-installaties te laten schitteren.

🚶 09:00 – Controlerondes: Met een flinke dosis energie loop ik mijn controlerondes. De locatie kent veel technieken en je kijkt je ogen uit. Een lichte check hier, een vlotte inspectie daar, en voilà, alles staat er perfect bij!

🛠️ 11:00 – Storingsuitdaging Aangenomen: Een storing? Een uitdaging! Als Werktuigkundige schakel ik systemen vrij, duik ik in het hart van de storing en tover ik die als sneeuw voor de zon weg. Een paar handelingen hier, een vleugje technische finesse daar, en we zijn weer back in business!

☕12:00 – Lunchbreak: In de kantine eten we met de collega’s verse maaltijden, om de rest van de middag te kunnen knallen.

🚒 14:00 – Brandweerheld in de Maak: Tijd voor de brandweertraining! Als dubbelrol-specialist leer ik de kneepjes van het brandweervak. Want naast technische hoogstandjes, ben ik ook een stoere aanvulling in de eerste aanvalsploeg!

☕ 15:00 – Technische Koffiebreak: Even bijtanken met een welverdiende koffiepauze. Geen zware procedures, gewoon relaxt bijpraten met collega’s over de technische avonturen van de dag.

🎓 16:00 – Altijd Leren, Altijd Groeien: Tijd voor wat interne opleidingen. Altijd leren, altijd groeien, dat is het motto van Evoke en onze opdrachtgever!


Jouw werkzaamheden
  • Uitvoeren van bedienings- en beproevingswerkzaamheden aan de EMRA-installaties.
  • Lopen van controlerondes om de conditie van de installaties te waarborgen.
  • Vrij schakelen van systemen tijdens onderhoudswerkzaamheden en deze naderhand weer in bedrijf nemen.
  • Zelfstandig oplossen van afwijkingen in het proces die zich voordoen tijdens de dienst.
  • Toezien op de strikte naleving van (veiligheids)procedures op de EMRA-installaties.
  • Actieve rol als leerling-manschap bij de brandweer tijdens wachtdiensten.


Gevraagd

  • Een afgeronde MBO opleiding in de richting van Scheepswerktuigkundige;
  • Je hebt al wat ervaring opgedaan binnen een Technische Dienst;
  • Je bent niet uitgeleerd en wil graag cursussen en (interne) opleidingen volgen;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Vlissingen.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor de productie van elektriciteit. Daarnaast hebben ze een sterke focus op veilig en technische innovaties. De onderhoudswerkzaamheden lopen erg uiteen en de storingen zijn vaak vrij complex. In deze rol heb je recht op een ploegentoeslag van 30% en een 13e maand!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in