+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vlissingen.

IJzerwerker Vlissingen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Maintec

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maintec

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Stap in de wereld van maritieme innovatie en uitdagingen als IJzerwerker & Bankwerker. Hier kun je jouw technische vaardigheden aanscherpen en groeien. Werk zowel in de werkplaats als aan boord van marineschepen. Je maakt scheepsonderdelen passend, fabriceert, monteert en onderhoudt constructies. Geen dag is hetzelfde. Je komt in een team met passie voor het vak. Plus, je krijgt de kans om door te groeien en speciale opleidingen te volgen. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Op zoek naar een boeiende kans waarin je jouw technische vaardigheden kunt aanscherpen en jezelf verder kunt ontwikkelen als IJzerwerker & Bankwerker? Stap dan binnen in de wereld van maritieme innovatie en uitdagingen, waar jouw talenten tot bloei komen. In de regio Vlissingen wacht een dynamische rol op je, zowel in de werkplaats als aan boord van marineschepen. Hier ben je niet alleen bezig met het passend maken van scheepsonderdelen, maar ook met het fabriceren, monteren en onderhouden van cruciale constructies. Ben jij klaar voor een rol waarin geen dag hetzelfde is en waar je jouw vakmanschap kunt uitbreiden in een stimulerende omgeving? Lees dan verder en ontdek waarom deze vacature jouw volgende stap in je carrière zou kunnen zijn.


Waar ga je werken?

Bij ons bedrijf, gevestigd in Vlissingen-Oost en onderdeel van een wereldwijde groep met verschillende werven over de hele wereld, staat het onderhouden, repareren en aanpassen van schepen en andere maritieme objecten centraal. In deze werkomgeving combineren we hard werken met een gezonde dosis plezier. We bieden een informele sfeer waar elke dag anders is en je samenwerkt met collega's die dezelfde passie delen: het repareren van schepen! Als IJzerwerker in de scheepsbouw maak je deel uit van een vooraanstaande speler in de industrie, die innovatieve maritieme oplossingen levert voor diverse sectoren. Je werkt samen met een team van professionals die zich inzetten voor hoogwaardige projecten in de regio Vlissingen.


Wat ga je doen?

Als IJzerwerker in de regio Vlissingen ben je zowel in de werkplaats als aan boord van marineschepen actief. Je speelt een cruciale rol bij het passend maken van scheepsonderdelen, waarbij je technische tekeningen en aanwijzingen nauwgezet volgt. Deze functie biedt een uitstekende kans om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te groeien tot een ervaren professional. Jouw taken omvatten het zelfstandig fabriceren en monteren van scheepsconstructies en -onderdelen, het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan scheepsinstallaties, en het naleven van geldende veiligheidsnormen en kwaliteitsprocedures. Je werkt nauw samen met collega's om een efficiënte uitvoering van de werkzaamheden te waarborgen.


Wat verwachten wij van jou?

Als medior IJzerwerker wordt van jou verwacht dat je zelfstandig kunt werken aan diverse taken binnen de scheepsbouw, bij voorkeur met 2 tot 3 jaar relevante werkervaring in scheepsreparatie, scheepsbouw of offshore. Je zult verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van ijzerwerkzaamheden, zoals het repareren, modificeren en onderhouden van scheepsconstructies en -componenten. Het hebben van een afgeronde mbo-2 opleiding in de richting van metaalbewerking (WTB) en een geldig VCA Basis certificaat is vereist, evenals goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Aanvullende certificaten in lassen, fitten en verplaatsen van lasten worden op prijs gesteld. Je zult technische tekeningen kunnen lezen, materiaal selecteren en bewerken, en nauwkeurig werken volgens veiligheidsvoorschriften en kwaliteitsnormen. Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in een team van vakmensen zijn essentieel, terwijl flexibiliteit wordt gewaardeerd vanwege de variatie in werkzaamheden afhankelijk van de projectvereisten.

Solliciteer vandaag nog en zet de volgende stap in jouw carrière als medior IJzerwerker bij deze opdrachtgever in Vlissingen.


Wat kun je van ons verwachten

Jij bent een belangrijke aanwinst voor onze organisatie! Je hebt de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen door het volgen van vakspecifieke opleidingen vanuit Maintec of via de opdrachtgever. Als IJzerwerker Scheepsbouw in de regio Vlissingen is voor jou belangrijk om te weten dat:

  • Je op basis van een 40-urige werkweek tussen de € 2.500 en € 3.500 bruto verdiend per maand;
  • Je baangarantie hebt door middel van een vaste aanstelling;
  • Je 25 vakantiedagen hebt, 13 ADV dagen per jaar & 8,33% vakantietoeslag;
  • Je een woon-werkvergoeding krijgt van € 0,23 cent per gereden kilometer;
  • Je bent werkzaam in CAO Metaal en Techniek Installatiebedrijf;
  • Je doorgroeimogelijkheden hebt binnen de organisatie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in