+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Voerendaal.

HR Adviseur Voerendaal

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Aelmans

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Tijdelijk contract / Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van HR en maak het verschil als onze nieuwe HR Adviseur! In deze rol ben je het middelpunt voor alle HR-gerelateerde zaken. Je werkt niet alleen aan het versterken van ons team, maar ook aan het ontwikkelen van HR-thema's en het coachen van leidinggevenden. Jouw inbreng is cruciaal voor de verdere groei van onze afdeling. Ontdek een unieke kans om jouw stempel te drukken op het HR-landschap binnen ons bedrijf. Neem de volgende stap in je loopbaan en lees verder.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een gedreven HR-professional die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken? Krijg jij energie van het verder bouwen aan HR? Dan ben jij wellicht de missing link die ons HR-team nodig heeft! Onze afdeling HR staat in de startblokken voor verdere ontwikkeling. Daarom zijn we op zoek naar een collega die ons team komt versterken. We zijn namelijk op zoek naar een enthousiaste HR Adviseur (32-40 uur per week).

Wat ga je doen?
Als HR adviseur ben jij de regisseur van alle HR-aspecten binnen ons bedrijf. Jij draagt de verantwoordelijkheid voor werving & selectie, contracten, persoonlijke ontwikkeling, opleidingen en verzuim. Je fungeert als coach voor teamleiders, ondersteunend bij HR-gerelateerde zaken zoals functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je komt terecht in een team van 3 HR collega’s met als standplaats Voerendaal. Gezien we meerdere locaties hebben en jij er met jouw team bent voor al onze medewerkers, bezoek je ook de andere locaties vanuit het belang van HR. In deze rol is er ruimte voor jouw eigen initiatief om bestaande en nieuwe HR-thema’s te ontwikkelen en te verbeteren. Een geweldige kans voor een proactieve HR-professional!

Gevraagd

Je bent een enthousiaste en ervaren collega die wordt omschreven als een kritische en stevige adviseur. Verder ben je iemand die graag in oplossingen denkt. Je hebt ervaring met het (mee)bouwen aan de professionalisering van een HR team. Daarnaast vinden we het belangrijk dat:
• Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding in de richting van HR;
• Je een enthousiaste en ervaren collega bent met een kritische en oplossingsgerichte mindset;
• Sterke kennis hebt van arbeidsvoorwaarden;
• Je overtuigingskracht hebt en de vaardigheid hebt om adviezen met enthousiasme over te brengen;
• Je beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen, flexibiliteit, stressbestendigheid, accuratesse en een vriendelijke instelling;
• Je in het bezit bent van een rijbewijs B.

Aanbod

Bedrijfsprofiel
Aelmans biedt advies voor iedereen die ingrijpt in de leefomgeving. Vanuit zes werkvelden helpen we bedrijven, overheden en particulieren om hun plannen te realiseren: vastgoed, omgeving, milieu, agro, bouw en financiering. Door onze brede expertise kunnen we ieder project de baas, van eenvoudig tot complex. Als familiebedrijf bouwen we iedere dag aan de toekomst. We dragen bij aan projecten voor een mooier morgen. Aan energietransities, dijkversterkingen en zonneparken. We verkleinen onze eigen voetafdruk en zetten in op langdurige relaties: met klanten, partners, onze omgeving én elkaar. Onze organisatie kenmerkt zich door de platte structuur en korte lijnen. Persoonlijke aandacht voor onze mensen staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat hebben wij jou te bieden?
Kennis, ervaring en inzet worden bij ons gewaardeerd. Onze medewerkers vormen de kracht en identiteit van onze organisatie. Juist daarom bieden we ruime opleidings- en doorgroeimogelijkheden en investeren we graag in goede onderlinge contacten. Periodieke informele teamactiviteiten en interne scholing zijn daar goede voorbeelden van. Natuurlijk moeten we rendement maken, maar winst is niet onze belangrijkste drijfveer. Onze drijfveer is om met een hechte groep collega’s gezamenlijk de doelen te behalen die we afspreken met onze opdrachtgevers. Een goede sfeer vinden we daarbij heel belangrijk. Wat mag je verder van ons verwachten:
• Een aantrekkelijk salaris dat afhankelijk is van je kennis en ervaring;
• 25 verlofdagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
• Ben je één jaar lang niet ziek dan krijg je het jaar erop 3 extra dagen verlof erbij;
• Je krijgt korting op een fitness abonnement;
• Een goede pensioenvoorziening;
• Houd jij van fietsen? Dan zit je goed bij ons! We hebben namelijk niet alleen een fietsplan maar ook een eigen fietsclub;
• We zijn een familiebedrijf waarin onderlinge sfeer en verbondenheid belangrijk is. We organiseren veel activiteiten. Denk hierbij aan een nieuwjaarsborrel een sinterklaasactie, personeelsuitjes en een zomer bbq.

Heb jij interesse in deze mooie functie?
Spreekt ons bedrijf en bovenstaande vacature jou aan? Dan willen we je graag ontmoeten! Solliciteren kan door een bericht te sturen via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Heb jij eerst nog vragen of wil je meer informatie? Bel Sarina dan op 06-42299396.
Pulse Recruitment pakt deze vacature exclusief op voor Aelmans.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in