+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Procesmanager Vollenhove

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Headhuntersteam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.131 p/m

Vacatureomschrijving

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever Wetland Wonen is een woningcorporatie in Noordwest-Overijssel. Zij vinden het belangrijk dat ieder mens fijn kan wonen. Of dat nou in de drukte van een grote stad is of een knus dorp vol jeugdherinneringen. Daarom verhuren, bouwen, onderhouden en renoveren zij ruim 3.500 woningen in kernen van de gemeenten Steenwijkerland en Zwartewaterland en de stad Zwolle. Dit doen zij voor mensen die vanuit financiële of maatschappelijke redenen moeite hebben om een passende en betaalbare woning te kopen of huren in de vrije sector.

Werken bij Wetland Wonen
Vanuit het kantoor in Vollenhove, een thuiswerkplek of onderweg staan zij in verbinding met hun collega’s, huurders en vele partners. Zij vinden het belangrijk om samen op te trekken. Plannen zijn nog beter als zij ze samen maken en realiseren. Ze zijn open over wat ze doen en de keuzes die ze maken. Zij vinden het fijn te weten wat er speelt bij onze collega’s, huurders en partners. Zij zijn klantgericht en betrokken. Gaan uit van mogelijkheden binnen de regels en procedures. Dat maakt hun wendbaar. 
 


Bedrijfscultuur

Bij Wetland Wonen werken ruim 40 vriendelijke, creatieve en professionele mensen. Zij tonen eigenaarschap voor de dingen waar zij verantwoordelijk voor zijn. Gaan graag het gesprek aan. Maken afspraken en komen deze na. En als dit even niet lukt zijn ze daar eerlijk over. Zij spreken elkaar aan op onze verantwoordelijkheden. Zij investeren (geld, tijd en energie) in dingen die er toe doen. Zij stimuleren nieuwe ideeën en initiatieven. Bieden verschillende mogelijkheden voor een opleiding, cursus of coaching. Zij kennen elkaar, hun huurders en partners. Werken met korte lijnen en doen dingen samen. Want zij zijn Wetland Wonen, gewoon fijn werken.

In deze functie werk je samen met de andere procesmanagers aan de voorbereiding, de uitvoering en de nazorg van verschillende projecten. Dit kan gaan om de voorbereiding van verduurzamingsprojecten met onder andere onze wijkbeheerders, de samenwerking met onze ketenpartners voor planmatig onderhoudsprojecten en het registreren van uitgevoerde werkzaamheden in de systemen. Jij voelt je in alle fasen van het proces thuis. Je streeft continu naar het verder verbeteren van interne en externe processen.  

In de voorbereiding, uitvoering en realisatie van onze projecten streven wij naar een klantwaardering van tenminste een 8, al jouw handelen, zowel intern als extern, is erop gericht om tenminste deze waardering te behalen. 

Je bent verantwoordelijk voor het managen van de processen rondom onderhoudsprojecten. Dit betekent onder andere dat projecten op het gebied van onderhoud volgens vastgestelde processen, kpi’s en kaders zijn voorbereid en uitgevoerd. De ketenpartners waar wij mee samenwerken, maar ook betrokken collega’s binnen de organisatie, zijn door jou op tijd betrokken zodat hun expertise kan worden meegenomen in de voorbereiding.

Je beoordeelt contracten voor de uitvoering van onderhoudsprojecten en draagt zorg voor heldere afspraken rondom rol- en taakverdeling van alle betrokken partijen volgens ons beleid. Je stelt periodiek voortgangsrapportages op en zorgt ervoor dat de administratie en data rondom projecten is bijgehouden en afgerond, zo nodig met ondersteuning van je collega(s) op de afdeling. Ook zorg je voor kwaliteitstoetsing en zorg je dat vergunningsprocedures tijdig zijn opgestart en afgerond.

Je regelt tijdig en volledig de bewonersparticipatie en -informatie op basis van de sociale kaart en participatieladder. De gebiedsregisseurs en wijkbeheerders zorgen voor de benodigde input. Je zorgt er ook voor dat andere belanghouders zoals gemeente en huurdersvereniging tijdig betrokken en/of geïnformeerd zijn.

Deze opsomming van taken en verantwoordelijkheden is niet uitputtend maar geeft een beeld van de aspecten die deze functie zoal met zich mee brengt.


Functie eisen
  • Je hebt tenminste een relevante HBO opleiding en werk/denkniveau;
  • Ervaring bij een woningcorporatie is prettig, maar geen must

Competenties: 

  • Teamspeler
  • Klantgericht
  • Toont initiatief

Verder goed om te weten

  • Wetland Wonen is een kleine organisatie met ongeveer 40 betrokken medewerkers en werken in een prachtig gebied;
  • Je vindt je werkplek binnen de afdeling Vastgoedbeheer;
  • Jezelf blijven ontwikkelen vinden ze belangrijk, ze hebben daarvoor een e-learning omgeving en daarnaast ruimte voor het volgen van opleidingen of cursussen;
  • De functie kan ingevuld worden op basis van 32 uur of 36 uur;
  • Het salaris is gebaseerd op schaal J van de CAO Woondiensten (€ 4.131,- bruto tot max. € 5.897,-);
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in