+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vollenhove.

(Toekomstig) Financieel Manager Vollenhove

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Métier

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van financiën bij een groeiende organisatie en speel een sleutelrol in de transitie naar een geoptimaliseerde IT-omgeving. Van der Graaf biedt je de kans om eerst de financiële administratie van de productielocatie in Klazienaveen te beheren, om vervolgens door te groeien naar een coördinerende en aansturende rol. Je werkt niet alleen met cijfers, maar ook aan verbeterprojecten, waaronder de implementatie van een nieuw ERP-systeem. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Leg jij de basis voor een betrouwbare financiële administratie? Ben je nieuwsgierig, analytisch en accuraat? Dan zoeken wij jou!

Jouw rol

Van der Graaf is ca. 2 jaar geleden mede-eigenaar geworden van de productielocatie in Klazienaveen. De andere eigenaar is directeur op deze locatie en verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing.

Met de groei die Van der Graaf doormaakt heeft de huidige financieel manager een bredere rol gekregen waarin hij nauw samenwerkt met de directie. Wanneer hij met pensioen gaat neem je deze rol over en ben je sparringpartner voor met name de eigenaar van de locatie in Vollenhove. Tot die tijd focus jij je op de financiële administratie van de vestiging in Klazienaveen. Daarnaast ben je betrokken bij verbeterprojecten binnen de gehele organisatie en van daaruit ben je ook regelmatig op de vestiging in Vollenhove.
In eerste instantie is jouw rol meer uitvoerend, maar vanaf het moment dat je finance manager bent, wordt jouw rol meer coördinerend en aansturend.

Fact-based uitvoering 
Je houdt je bezig met crediteurenbeheer, het verwerken van bankmutaties, betalingen en alle andere financiële taken. Daarnaast doe je BTW / ICP-aangiftes en ondersteun je bij de voorbereiding van de jaarrekening. Ook verzorg je de salarisverwerking en houd je de projectadministratie bij.

Je maakt de maandrapportages, de winst- en verliesrekening en de balans. Je stelt managementinformatie beschikbaar voor de financieel manager en voor het managementteam in Klazienaveen. Hiervoor verzamel, controleer en analyseer je financiële gegevens en overige gegevens van productie-, verkoop- en inkoopprocessen, marges en uren en vertaal je deze naar bruikbare rapportages. Jouw bevindingen bespreek je met de finance manager en directie zodat je met concrete acties aan de slag kunt.

Je vindt het leuk om in het systeem, data en cijfers te duiken, complexe zaken uit te zoeken en hierover inzicht te verschaffen binnen de organisatie. Je stemt de werkzaamheden met je collega’s af en samen zorgen jullie voor een up-to-date en tot in de puntjes verzorgde financiële administratie.

Verbeterprojecten – IT transitie
Je speelt een belangrijke rol in het optimaal benutten van beschikbare informatie, koppeling tussen systemen en verdere automatisering van processen.
Je bent betrokken bij het implementeren van het nieuwe ERP-systeem Isah. Hierbij zorg je voor naadloze aansluiting op de processen in de dagelijkse praktijk, draagt indien nodig verbetervoorstellen aan en past deze toe.

Standplaats: Vollenhove



Gevraagd

•    Een afgeronde HBO/WO-opleiding in financiële richting;
•    Werkervaring in een vergelijkbare rol;
•    Leidinggevende ambitie;
•    Klazienaveen en Vollenhove zijn voor jou goed bereisbaar.

Wie ben jij?
Je bent cijfermatig sterk onderlegd, nauwkeurig, procesmatig en gestructureerd. Je hebt interesse in techniek en kijkt graag vanuit de business naar de cijfers. Je bent nieuwsgierig en communicatief sterk. Je kunt goed omgaan met veranderingen en vervolgens weer structuur aanbrengen in de administratieve processen. Je vindt het dan ook leuk om mee te denken over verbeteringen en deze uit te voeren.

De combinatie tussen finance en IT ligt jou goed. Je doorziet snel wat de consequenties van veranderingen zijn en weet anderen mee te nemen in de transitie.

Bovenal ben je een prettige collega en een aanpakker die zich thuis voelt in een familiebedrijf.



Bedrijfsomschrijving

Van der Graaf, een familiebedrijf met een hoofdvestiging in Vollenhove (NL), is wereldwijd synoniem voor degelijke en vooral betrouwbare aandrijftechniek. Een positie die Van der Graaf verwierf en behoudt door topkwaliteit, vakmanschap en een niet aflatende inzet om haar afnemers optimaal van dienst te zijn. Ondanks de wereldwijde toepassing van haar aandrijvingen, voornamelijk trommelmotoren, blijft Van der Graaf tot op de dag van vandaag haar nuchtere uitgangspunt trouw: een goed product én uitstekende service tegen een redelijke prijs.Het bedrijf van Van der Graaf is indrukwekkend; 180 machines en 120 medewerkers, voornamelijk in vaste dienst. In de productiehal staan draai-, frees- en vertanding machines; 80% van de machines is CNC gestuurd (Fanuc, Siemens en Heidenhein). Tevens is er een lasafdeling waar handmatig wordt gelast alsook met een robotlasmachine. Daarnaast is er een zaagafdeling en een elektro afdeling die grotendeels zelfsturend werken.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in