+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Voorschoten.
Laad meer vacatures

Voorman Hoveniersbedrijf voor particuliere tuinen - aanleg of onderhoud Voorschoten

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Alex People Groen

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

We zoeken een voorman voor het leiden van een team dat prachtige particuliere tuinen aanlegt of onderhoudt. Je krijgt een goed salaris en de kans om te groeien. Het bedrijf is erg gezellig en heeft een platte structuur. Je maakt deel uit van een team dat met veel plezier en kwaliteit werkt. Er is veel ruimte voor ontwikkeling. Je werkt aan exclusieve tuinen en hebt de kans om met het bedrijf mee te groeien. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Beschrijving
We zoeken vakmensen die als voorman de leiding kunnen nemen over een team buiten. Je gaat een team leiden dat zich bezig houdt met de aanleg van particuliere tuinen of je leidt een team voor het onderhoud van de particuliere tuinen. Waar jij blij van wordt.

Aanbod
Je krijgt een goed marktconform salaris volgens de CAO. Want geld is een belangrijk deel van waarom je werkt. Tegelijkertijd is dit natuurlijk niet de enige reden waarvoor je s ochtends vroeg je bed uitstapt. Je wil mooie projecten maken en doorgroeimogelijkheden hebben. En dat heb je in deze organisatie met ambitie. Je wordt deel van een hoveniersbedrijf met een platte structuur en veel gezelligheid.

Bedrijfsprofiel
Dit hoveniersbedrijf richt zich helemaal op de particuliere markt in de Hoek van Holland. Of het gaat om prachtige tuinen aanleggen of deze onderhouden; deze vakmensen doen het met veel plezier en kwaliteit. De bedrijfsleiders zorgen voor de acquisitie en het binnenhalen van mooie projecten. Samen met een werkvoorbereider zorgen ze dat alles tot in de puntjes is voorbereidt en dan gaan de jongens buiten aan de slag. Het team van aanleg maakte prachtige exclusieve tuinen maar ook kleinere tuinen worden gedaan en landgoederen van VVEs. De voorman van het onderhoud houdt zelf goed contact met de klanten en heeft een planning voor wanneer wat gedaan wordt.

Dit hoveniersbedrijf staat voor strakke processen binnen (alles tot in de puntjes goed geregeld), kwaliteitsvolle projecten buiten (of het nu een kleine particuliere tuin of grote exclusieve tuin) en een goed digitaal systeem ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen.

Dit hoveniersbedrijf is groeiende en wil blijven groeien. Dit betekent dat er veel ruimte is voor ontwikkelmogelijkheden. Groei jij mee met dit bedrijf?

Vereisten
Je hebt een groene vakopleiding afgerond en ruime ervaring met het hoveniersvak. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en goede communicatieve vaardigheden om het team mee te nemen en aan te sturen.

Sollicitatieprocedure
Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Neem voor meer info contact op met Alexander Blom van Alex People via 06 16105171, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of via deze website.

Samenvatting
Ben jij een groen vakmens met een hart voor mooie particuliere tuinen en landgoederen? Staat voor jouw kwaliteit hoog in het vaandel?
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in