+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vriezenveen.
Laad meer vacatures

Logistiek medewerker Vriezenveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Timing Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Timing Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Ben jij de Logistiek Medewerker in Vriezenveen die we zoeken voor een uitdagende fulltime functie bij Vivera? Met jouw boerenverstand en zelfstandige karakter ben je een échte aanwinst voor ons team. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en ervaring als heftruckchauffeur. Wacht niet langer en grijp deze kans!

Wij bieden:

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als logistiek medewerker in de dagdienst? Vivera in Vriezenveen biedt jou deze kans voor 40 uur per week! Word onderdeel van ons team en geniet van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Als logistiek medewerker bij Vivera ben jij verantwoordelijk voor de goederenontvangst, het gereedmaken van verzendingen en het beheren van de verlading en voorraad sojabonen. Daarnaast draag je zorg voor het beheer van het buitenterrein. Met jouw boerenverstand en zelfstandigheid zorg jij voor een efficiënte en effectieve werkwijze. Tot slot is het belangrijk, gezien het fysieke aspect van het werk, dat je dit lichamelijk aankunt. Voor deze functie zoeken wij iemand met een goede beheersing van de Nederlandse taal en ervaring als heftruckchauffeur. Ben jij de persoon die wij zoeken? De eerste gesprekken vinden zo snel mogelijk plaats, zodat jij direct zou kunnen starten.

Wij vragen:

Ben jij de enthousiaste, proactieve logistieke medewerker die wij zoeken voor ons team bij Vivera in Vriezenveen? Voor deze fulltime functie (40 uur per week) zijn wij op zoek naar iemand die met passie en nauwkeurigheid ons logistieke proces ondersteunt. Herken jij jezelf in onderstaande functie-eisen? Solliciteer dan direct! Als logistiek medewerker bij Vivera: - Beschik je over minimaal MBO werk- en denkniveau;
- Heb je ervaring met werken in een magazijn of logistieke omgeving en ben je in het bezit van een heftruck certificaat;
- Ben je fysiek in staat om (middel)zware werkzaamheden uit te voeren;
- Communiceer je makkelijk in zowel Nederlands als Engels;
Bij Vivera bieden we je een uitdagende baan, waarbij geen dag hetzelfde is. Werksfeer en teamwork zijn belangrijk voor ons, dus laat zien wat je in huis hebt en kom ons versterken!

Waar ga je werken:

Word jij onze nieuwe Logistiek medewerker bij Vivera in Vriezenveen? Onze missie is het leveren van kwalitatieve, eco-vriendelijke producten. Als logistiek medewerker draag je hieraan bij door efficiënt en nauwkeurig te werken in ons enthousiaste team. De werksfeer is gezellig en motiverend. Versterk ons team en ervaar zelf hoe leuk en uitdagend het is om een verschil te maken bij Vivera! Mis deze kans niet, solliciteer direct en word onderdeel van onze missie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in