+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vriezenveen.

Juridisch Planoloog Vriezenveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.100 - € 5.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van ruimtelijke ontwikkeling als Juridisch Planoloog, waar jouw passie voor het juridische landschap en ruimtelijke mogelijkheden tot uiting komt. In deze rol speel je een cruciale rol in het vormgeven van zowel stedelijke als landelijke gebieden, met de kans om bij te dragen aan diverse intrigerende ruimtelijke vraagstukken. Jouw expertise is onmisbaar bij het opstellen en beoordelen van bestemmingsplannen, het verstrekken van planologisch-juridisch advies en het begeleiden van diverse ruimtelijke projecten. Meer weten over hoe jij impact kunt maken? Lees verder voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Heb jij een passie voor het juridische landschap en een scherp oog voor de ruimtelijke mogelijkheden? Ben je gedreven om de leefomgeving vorm te geven en wil je een cruciale bijdrage leveren aan zowel stedelijke als landelijke gebieden? Als dit je aanspreekt, lees dan verder, want we hebben een boeiende kans voor een Juridisch Planoloog in een Twentse gemeente. We zijn op zoek naar iemand met passie en expertise om het verschil te maken.

In deze uitdagende functie krijg je de kans om betrokken te worden bij diverse intrigerende ruimtelijke vraagstukken. Het maakt niet uit of het delicate kwesties betreft met betrekking tot stikstofproblematiek, complexe vormvrije m.e.r.-beoordelingen, of de voortdurend veranderende dienstenrichtlijn - jouw juridische inzichten zijn van onschatbare waarde. Als Juridisch Planoloog in deze gemeente, richt je je op de juridische aspecten van bestemmingsplannen en ruimtelijke initiatieven, in lijn met het Omgevingsplan.

Jouw kerntaken bestaan uit:

·      Het opstellen en beoordelen van bestemmingsplannen, waarbij je een harmonieuze balans vindt tussen wettelijke voorschriften en de ruimtelijke mogelijkheden.

·      Het verstrekken van planologisch-juridisch advies in uiteenlopende ruimtelijke projecten.

·      Het begeleiden van externe initiatieven, zowel grote als kleine particuliere projecten, inclusief de herbestemming van agrarische locaties, splitsingen van boerderijen en de ontwikkeling van Rood voor Rood-woningen.

·      De intake van initiatieven beheren, de planvorming begeleiden en navigeren door het volledige ruimtelijke besluitvormingsproces.

·      Zorgen voor naadloze samenwerking tussen belanghebbenden en betrokken partijen, evenals het opstellen van cruciale documenten voor bestuurlijke beslissingen.

·      Het opstellen van overeenkomsten om gemaakte afspraken te formaliseren, het behandelen van reacties en zienswijzen, en het vertegenwoordigen van de gemeente in beroepszaken bij de Raad van State.

Als Juridisch Planoloog ben je de verbindende schakel die ervoor zorgt dat alle betrokkenen op één lijn zitten, en je zorgt ervoor dat recht en toekomstige ruimtelijke inrichting hand in hand gaan. Als Juridisch Planoloog ben je niet alleen een hoeder van de wet, maar ook een visionair voor het landschap van morgen. Draag bij aan de juridische toekomst van stedelijk en landelijk Nederland.


Functie eisen

·      Afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van Ruimtelijke Ontwikkeling.

·      Minimaal 3 jaar ervaring in het toetsen en opstellen van bestemmingsplannen, het begeleiden van planologische procedures en het organiseren van inspraak.

·      Beschikbaar vanaf 1 mei 2024, voor minimaal 24 uur per week.


Over het bedrijf

Bij Maandag® staan goede primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden, flexibele zekerheid én ontwikkeling centraal. Wij bieden de mogelijkheid om aan diverse opdrachten en bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. Onze begeleiding, opleidingsmogelijkheden en de Maandag® Academy dragen bij aan vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling. Bij Maandag® werken we elke dag hard om mensen met werk te verbinden waar ze zin in hebben en zin in houden.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Juridisch Planoloog die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in