+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vriezenveen.
Laad meer vacatures

Projectleider kanaal Almelo - de Haandrik Vriezenveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Matchpartner

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Matchpartner

Gevraagd

  • Fulltime
  • Universiteit of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.777 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Als Projectleider in deze functie ben je het centrale aanspreekpunt voor een cruciaal project dat direct impact heeft op de levens van inwoners. Je coördineert en voert een breed scala aan werkzaamheden uit, van vergunningverlening tot sociale hulp, met een sterke focus op efficiency en klantgerichtheid. Daarnaast vertegenwoordig je de gemeente in belangrijke overleggen. Een unieke kans om echt het verschil te maken. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

Als Projectleider sta je stevig in je schoenen zorg je voor de noodzakelijke coördinatie en uitvoering van allerlei soorten (praktische) werkzaamheden en vragen. Je zorgt ervoor dat werkzaamheden op allerlei gebieden (vergunningverlening, communicatie, sociaal-emotionele hulp, hulp bij schaderegeling en/of contraexpertise enz.) in samenhang met elkaar, efficiënt en klantgericht worden uitgevoerd.

Ook ben je de vertegenwoordiger in de ambtelijke overleggen met de provincie, andere betrokken gemeenten en het waterschap. Je adviseert collega’s en bestuurders en je zit de gemeentelijke projectgroep voor, die speciaal is opgericht voor alles dat samenhangt met de problematiek van de mensen die aan het kanaal wonen en die schade ondervinden. Jij bent het centrale aanspreekpunt (zowel intern als extern) voor dit onderwerp.

Kortom: spin in het web, handen uit de mouwen om ervoor te zorgen dat de gemeente op een goede manier haar verantwoordelijkheid neemt in het bieden van ondersteuning en perspectief aan de inwoners rondom Kanaal Almelo – de Haandrik.



Gevraagd

Dit heb je nodig voor deze rol:

  • Een afgeronde WO- opleiding, bij voorkeur met en/of aangevuld met Sociaal en Technische kennisgebieden
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare kennis en ervaring als bestuursadviseur projecten en/of soortgelijke projectrollen
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare kennis en ervaring met (bestuurlijk) complexe overheidsprocessen
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare kennis en ervaring met conflictbemiddeling met financiële belangen
  • Je beschikt over de volgende competenties: verbindend tussen overheden en bewoners, goed inlevingsvermogen, politiek-bestuurlijke en organisatiesensitiviteit, sterk communicatief vaardig, besluitvaardig, creatieve oplosser en samenwerkingsgericht.


Aanbod

  • Salaris tot €6777,- (o.b.v. fulltime conform schaal 12)
  • Reiskostenvergoeding (€0,21 per km) of leaseauto
  • 25 vakantiedagen met 8,33% vakantietoeslag
  • Pensioenregeling
  • Opleiding en ontwikkelingsmogelijkheden

Over de opdracht:

De provincie Overijssel heeft tussen 2011 en 2016 Kanaal Almelo – De Haandrik geschikt gemaakt voor grotere schepen door het uitvoeren van baggerwerkzaamheden en het aanpassen van kades langs het kanaal. Sindsdien krijgt de provincie meldingen van omwonenden dat er schade is ontstaan aan hun huizen en andere gebouwen (panden) in de buurt van het kanaal. Inmiddels gaat het om ruim 400 meldingen, waarvan zo’n 260 uit de gemeente Twenterand.
Hoewel de provincie Overijssel de partij is die voor de afhandeling van de schades aan zet is, komen er ook veel zaken op de gemeente af. Hierdoor is er de afgelopen drie jaar een toenemend beroep gedaan op de ambtelijke capaciteit van  gemeente Twenterand.

In september 2021 is een nieuw onderzoeksrapport van Deltares verschenen. Daarin wordt ingegaan op mogelijke oorzaken van de schades in het gebied. De verschijning van dit rapport zal onherroepelijk leiden tot vervolgacties, -vragen enz. van de gedupeerde bewoners. Na een kritische bespiegeling van onze interne organisatie, concluderen we dat een coördinerend projectleider hard nodig is, omdat de gemeente haar inwoners zo goed mogelijk wil kunnen blijven ondersteunen en bijstaan en hen de passende dienstverlening vanuit de gemeentelijke rol wil blijven bieden in deze onzekere tijd. Het perspectief op zorgeloos en veilig wonen moet weer terugkeren bij de getroffen bewoners, dat is de belangrijkste opgave. Dit is het einddoel van het project.



Bedrijfsomschrijving

Matchpartner is een gespecialiseerd detacheringsbureau in de branches : Zorg en Welzijn, Arbo en Verzuim, Gemeente en Onderwijs. Dit doen wij vanuit de inhoud en hierbij stellen wij jou centraal. Wij vinden het belangrijk om een duurzame samenwerking aan te gaan en hierbij is gezelligheid en een klik ook zeker belangrijk, af en toe gezellig lunchen en koffie drinken met je vaste contactpersoon of sparren over je loopbaan is dan ook geen uitzondering.Waarom reageren op deze vacature via Matchpartner? Wij zijn een betrouwbare en persoonlijke organisatie en gaan met respect en vertrouwen met jou om. Daarbij staat wat jij wil en wat je kunt voorop. Transparant? Absoluut! We doen hard ons best om jou snel reactie of feedback te geven. Bereikbaar? Zeker. Voor deze vacature kan je schakelen met Daniëlle van Veen via 06 282 48 263 of [email protected].
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in