+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vught.

Begeleider/Sociotherapeut FACT Jeugd – Herlaarhof Kinder & Jeugdpsychiatrie Vught

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Reinier van Arkel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.218 - € 4.263 p/m

Vacature in het kort

Duik in een inspirerende en professionele werkomgeving waar geen dag hetzelfde is. Als onderdeel van een deskundig FACT-jeugdteam, bied je ambulante en outreachende zorg aan jongeren met complexe problematiek. Dit werk staat in het teken van beweging, herstel en innovatie. Met een focus op samenwerking, humor en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling, krijg je de kans om echt een verschil te maken. Plus, geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals FiscFree voor fiscaal voordelige aankopen. Vol interesse om meer te weten? Ontdek alle details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Begeleider/Sociotherapeut FACT Jeugd – Herlaarhof Kinder & Jeugdpsychiatrie

Wil jij ook een uitdagende baan met volop ontwikkelkansen? Lees dan snel verder en solliciteer!

Waar je werkt

Het FACT Jeugd team is er voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 23 jaar met

complexe problemen op meerdere levensgebieden. De jongeren of hun ouders kunnen de weg van de reguliere hulpverlening moeilijk vinden of bewandelen. Er is bij deze kinderen en jongeren sprake van (vermoedens van) complexe psychiatrische problematiek met regelmatig ook verslavingsproblematiek en schooluitval. De jongeren of gezinnen die bij FACT terechtkomen zijn vaak zorgmijdend, de meeste zijn niet gemotiveerd voor behandeling. Naast problematiek bij de jeugdige is er vaak sprake van systeemproblematiek. De draagkracht/draaglast-verhouding is verstoord, er zijn opvoedingsproblemen en/of relatieproblemen binnen het gezin. Vaak spelen er ook financiële problemen, psychische problemen of verslavingen bij de ouders en komt misbruik of mishandeling voor.

We werken vanuit een herstelgerichte visie en maken veel gebruik van ervaringsdeskundigheid van diverse teamleden. Het FACT-jeugdteam bestaat uit: een kinder- en jeugdpsychiater, GZ-psycholoog, systheemtherapeut, een verpleegkundig specialist, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, verpleegkundigen, een verslavingsdeskundige en een jobcoach. Het team van Herlaarhof werkt samen met Novadic-Kentron en Koraal (Sterk in Werk).

Het team van FACT-jeugd maakt onderdeel uit van Herlaarhof. Zie voor meer informatie over Herlaarhof en wat we doen bijgaande link:

Wat je doet

Outreachend en ambulant: dát is FACT. FACT staat voor Flexible Assertive Community Treatment. Jouw werkdag staat letterlijk in het teken van beweging: jij gaat naar de cliënt toe. In die eigen vertrouwde omgeving bied je, samen met jouw team van deskundige hulpverleners, de behandeling die nodig is. Het werken aan herstel staat hierbij altijd voorop. Reinier van Arkel heeft een hart voor herstel.

Vier redenen waarom dit jouw functie is:

1.            Jij zet je graag extra in, hebt lef en kan out of the box denken;

2.            Je nieuwe collega’s staan te springen om jou binnen hun team te verwelkomen.

3.            Hier kun je echt innovatief bezig zijn, en toch gewoon praktisch doen!

4.           Humor vinden wij belangrijk!

Geen dag is hetzelfde bij het FACT-team. De intensiteit van de zorg/behandeling wisselt per dag. Als sociotherapeut ben je een talent in het samenwerken, de verbinding zoeken met de cliënt en zijn naastbetrokkene en de samenwerkende organisaties. Je hebt je eigen caseload en je kent jouw cliënten. Je stelt behandelplannen op en overlegt met je collega’s wat de beste aanpak is voor deze kwetsbare doelgroep met vrijwel altijd multi-problematiek. Daarnaast ben je ook betrokken bij opschaling van de zorg en is er ruimte voor eigen initiatief en het verbeteren van de kwaliteit van de zorg.

Wat we van je vragen

  • Een afgeronde opleiding HBO-SPH of HBO-Pedagogiek, eventueel aangevuld met vervolgcursussen op het gebied van kinder- en jeugdpsychiatrie.
  • Bij voorkeur beschik je over enkele jaren ervaring binnen de Kinder & Jeugdpsychiatrie.
  • Bij voorkeur beschik je over ambulante ervaring.
  • Iemand die niet bang is om zijn visie/mening te geven en een kritische noot durft te plaatsen.
  • Kennis van gezinssystemen en ervaring in het betrekken van ouders in de behandeling.
  • Zowel zelfstandig als teamgericht kunnen werken.
  • BIG of SKJ geregistreerd.
  • Vraaggericht, methodisch en resultaatgericht kunnen werken.

Wat we je bieden

Een inspirerende en professionele, maar ook gezellige werkomgeving, waar je in de gelegenheid bent om je competenties in te zetten en waar ruimte is voor verdere ontwikkeling.

  • Een dienstverband van 24 tot 32 uur per week voor 1 jaar. We kijken graag met je hoeveel uur je wilt werken. Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid tot verlenging van je contract.
  • Inschaling binnen FWG 50 van de cao-ggz (€3218-€4263).
  • ORT-vergoeding, 8% vakantiegeld en een 13e maand.
  • E-learnings via LEO en een breed aanbod aan opleidingen en trainingen onder meer via onze eigen Reinier Academie.
  • FiscFree; dit geeft de mogelijkheid om producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel te kopen.

Meer weten en solliciteren

Meer weten? Verzoeken om extra informatie of vragen beantwoorden wij graag. Neem daarvoor contact op met: Marianne van Rijswijk (Manager Zorg), bereikbaar via: 06-33027925.

Interesse?! Solliciteer dan via de “solliciteer hier ”button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel!

Werknemers van Reinier van Arkel die een externe kandidaat voordragen kunnen in aanmerking komen voor de wervingspremie. Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in