+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Vuren.
Laad meer vacatures

Monteur grondverzetmachines Vuren

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.645 - € 3.950 p/m

Vacature in het kort

Bij ons in Vuren zoeken we een ervaren Monteur grondverzetmachines. Je werkt fulltime en krijgt een goed salaris. We bieden ook veel kansen om te leren en door te groeien in je werk. Je gaat aan de slag met het onderhouden en repareren van machines. Als je houdt van techniek en graag met je handen werkt, is dit de perfecte baan voor jou. We zorgen voor een fijne balans tussen werk en privé. Kom jij ons team versterken? Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een ervaren Monteur van grondverzetmachines? Heb je zin in een nieuwe uitdaging bij onze opdrachtgever in Vuren voor 32-40 uur per week? Dit is je kans! Jouw ervaring met vergelijkbare machines heeft ons nodig, en het is belangrijk dat je Nederlands spreekt. Stel je een dag voor: na het genieten van je eerste kop koffie, stort je je op uitdagende projecten, controleer je de machines en los je eventuele storingen op. Je bent de verbindende schakel tussen techniek en praktijk, elke dag weer. Voel je geïnspireerd? Laat deze kans niet voorbij gaan! Jij bent precies wie we nodig hebben om ons team te versterken. Solliciteer vandaag nog en zet de eerste stap naar een spannende nieuwe carrière.

Wij bieden:

Ben jij een ervaren monteur die een groot fan is van CAT en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan heeft onze opdrachtgever in Vuren de perfecte baan voor jou als Monteur grondverzetmachines. Wij bieden je een fulltime functie van 32-40 uur met een aantrekkelijk salaris tussen de €2645 en €3950 bruto per maand. Maar er is meer! Bij ons krijg je de unieke kans om je verder te ontwikkelen via onze uitgebreide opleidingsmogelijkheden. Bovendien zijn er altijd doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf. We geloven in een goede werk-privébalans, dus zorgen we ervoor dat deze bij ons optimaal is. Heb je ervaring als monteur met vergelijkbare machines en beheers je de Nederlandse taal? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Wij vragen:

Als monteur grondverzetmachines bij onze opdrachtgever in Vuren bieden wij je een uitdagende fulltime functie (32-40 uur per week) met inhoud. Je treedt als expert op als het gaat om de montage en het onderhoud van onze grondverzetmachines. De ideale kandidaat herkent zich in: • Een diploma MBO Werktuigbouwkunde of gelijkwaardig;
• Ervaring in het werken met zware werktuigmachines;
• Technisch onderlegd met een hands-on mentaliteit;
• Bekend met machinemontage en -onderhoud;
• Bezit van rijbewijs B;
Ben jij deze technisch aangelegde alleskunner met liefde voor CAT machines? Pak deze kans en groei met ons mee! Binnen onze open en collegiale cultuur krijg jij alle ruimte om je te ontwikkelen. We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Waar ga je werken:

Zin in een nieuwe stap? Op zoek naar een uitdagende omgeving met een positieve werksfeer? Bij Pon Equipment in Vuren ben je op de juiste plek. Als Monteur grondverzetmachines draag je rechtstreeks bij aan onze missie, namelijk het bouwen en onderhouden van kwalitatieve, betrouwbare machines. Samen met ons toegewijde team zorg jij voor topresultaten. Wij zijn enthousiast, veerkrachtig en we kunnen niet wachten tot jij ons team komt versterken! Dus waar wacht je nog op? Bij onze opdrachtgever wordt jouw werkplek een plezierplek!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in