+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waalwijk.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Waalwijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Raaak Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 12 - 20 uur
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 2.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Als Magazijnmedewerker maak je deel uit van het hart van een organisatie die al lange tijd met leer werkt. Je werkt in een team van drie en bent verantwoordelijk voor in- en uitgaande goederen, voorraadbeheer en meer. Je dagen zijn nooit hetzelfde, met taken zoals het produceren van leren producten, logistiek werk en klantcontact. Het is een baan waar je veel leert en waarbij samenwerken belangrijk is. Je werkt in een familiebedrijf met een leuke sfeer en sluit de week af met een borrel. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Als Magazijnmedewerker heb jij een erg afwisselende en dynamische baan. Het magazijn vormt het kloppende hart van de organisatie, waar jij samen met twee collega's de verantwoordelijkheid hebt voor onder andere alle in- en uitgaande goederen, de controle hiervan en het voorraadbeheer.

Als team van drie draag je de verantwoordelijkheid en werken jullie nauw samen. Het is dus belangrijk dat jij goed in teamverband kunt werken. Je werkt als Magazijnmedewerker doorgaans 12 tot 20 uur per week aan het produceren van leren afdekzooltjes en beheert zelfstandig de stansproductie. De overige uren besteed je aan diverse logistieke taken, zoals het afhandelen van bestellingen en het onderhouden van klantcontact. Ook voer je administratieve taken uit, sla je de voorraden goed op en ondersteun je de inkoopafdeling. Het is daarom ook fijn als je met computers om kunt gaan om jouw administratieve taken bij te houden. Kortom, een dynamische baan waar geen dag hetzelfde is.

Als Magazijnmedewerker ben je proactief, enthousiast en weet jij van aanpakken. Leergierigheid is belangrijk: het product waarmee je werkt is een natuurproduct en is nooit hetzelfde. Er moet met een kritisch oog naar worden gekeken, want jij beslist wanneer het af- of goedgekeurd wordt. Het duurt enige tijd voordat jij alles weet van het product, de werkwijze en de bewerking hiervan. Dit krijg je allemaal geleerd tijdens het inwerktraject, maar uitgeleerd ben je nooit. Daarom zoeken we ook iemand die een langdurige uitdaging aan wil gaan. 

Beginnen jouw vingers al te jeuken en start jij graag als Magazijnmedewerker in deze diverse en dynamische baan? Solliciteer dan nu direct en ik, Anouk, neem zo snel mogelijk contact met jou op!


Organisatie- en afdelingomschrijving

Jouw nieuwe werkgever handelt in leer en focust zich al decennialang op artikelen voor onder andere schoenmakers, productiebedrijven en orthopedische schoenmakers. Het is een familiebedrijf, waar een gemoedelijke sfeer hangt. Je kunt iedereen aanspreken en vragen stellen en op vrijdag sluiten jullie de week graag samen af met een borrel. Omdat jij als Magazijnmedewerker werkzaam gaat zijn voor een internationale organisatie, is het fijn als jij de Nederlandse en Engelse taal beheerst. Het is een pré wanneer jij daarnaast ook nog Duits spreekt. 
Je werkt van maandag t/m vrijdag en de werktijden zijn van 08:00 uur tot 17:00 uur.



Gevraagd

Dit vragen we
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré
  • Minimaal 2 jaar ervaring als Magazijnmedewerker


Aanbod

Dit krijg je
  • Salaris tot wel €2800 bruto o.b.v. 40 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever!
  • Genieten van 27 vakantiedagen!
  • Zij regelen een pensioenregeling voor jou;
  • Vrijdagmiddagborrel ’s om samen de week af te sluiten;
  • Werken voor een internationale organisatie met een familiare sfeer;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in