+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waalwijk.
Laad meer vacatures

Machine operator 2 ploegen Waalwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

M@tchm@kers

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 33 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Freelance
  • 2.500 p/m
  • Pensioenregeling, Ploegentoeslag

Vacature in het kort

Bij ons bedrijf maak je deel uit van het productieproces van dakplaten en meer. Als machine operator begin je met het lossen van materialen en werk je vervolgens aan het instellen en draaiende houden van de machines. Je zorgt dat alles goed loopt en het eindproduct van hoge kwaliteit is. Daarnaast is het belangrijk dat je jouw werkplek schoon en geordend houdt. Je begint in dagdienst en gaat later over naar werken in 2 ploegen. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Je komt te werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van dakplaten, gevelplaten en vloerprofielen. Elke dakplaat begint als een metalen rol die bij jouw machine aankomt. Als machine operator ben jij verantwoordelijk voor het hele order proces. Dit betekent dat je begint met het lossen van de binnengekomen goederen, zoals grote rollen metaal, door middel van een bovenloopkraan.

Vervolgens stel je de machines in en produceer je de gewenste producten. Je zorgt ervoor dat de kwaliteit van het product hoog is door de machine tijdig bij te stellen. Uiteindelijk pak je het product zorgvuldig in en maak je deze verzendklaar. Houd er rekening mee dat het netjes houden van jouw werkplek een belangrijk onderdeel is van je werkzaamheden.

Je werkt in dagdienst en na je inwerkperiode zal je in 2 ploegen gaan werken.



Gevraagd

Lijkt het jou niet erg om vroeg op te staan? Heb je geen ervaring? No worries, onze prioriteit ligt bij jouw motivatie om te werken en jou het vak te leren. Wat zijn de andere vereisten?
  • Je hebt een sterk technisch inzicht;
  • Je bent op zoek naar een fulltime job;
  • Werken in ploegendienst is voor jou geen probleem. De werkuren zijn dan van 06.00 uur tot 15.00 uur en van 15.00 uur tot 24.00 uur (na je inwerkperiode);
  • Je moet in het bezit zijn van eigen vervoer, aangezien het bedrijf is gevestigd in Waalwijk, op het industrieterrein;
  • Je moet fysiek werk aankunnen (We zien het als een betaalde work-out);
  • Je spreekt Nederlands.
Arbeidsvoorwaarden

Dit bedrijf staat garant voor een uitstekende inwerkperiode en biedt zekerheid voor de toekomst met de mogelijkheid tot overname. Het geboden salaris is €2500,- bruto per maand voor een werkweek van 40 uur, exclusief toeslagen. In eerste instantie werk je in dagdienst van 07.30 tot 16.30 uur, maar na je inwerkperiode ga je werken in ploegendienst, waar je ook ploegentoeslag ontvangt van 18%. Je eerste contract wordt aangeboden door M@tchm@kers, maar er is zeker perspectief op overname. Pensioenopbouw vindt plaats via Matchmakers en de opdrachtgever. Naast het salaris zijn er ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals personeelsfeesten, een zomer barbecue en kerstborrels.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met M@tchM@kers #Zaltbommel. Dit kan per e-mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of per telefoon: 0418-745364.



Bedrijfsomschrijving

Je gaat werken bij een bedrijf in het mooie Waalwijk, dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van gevelplaten en dakplaten op maat, evenals een breed scala aan andere producten. Deze zijn geschikt voor zowel bedrijfsgebouwen als voor de agrarische sector. Het bedrijf biedt een ruime keuze aan profileringen en kleuren, zodat alles aan de specifieke wensen van de klant kan worden aangepast. Bovendien staan veiligheid, duurzaamheid en efficiency hoog in het vaandel en worden alle producten vervaardigd volgens de laatste normen. Het bedrijf is gemakkelijk bereikbaar vanuit de omgeving van Waalwijk, zoals Tilburg, Kaatsheuvel of Den Bosch.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in