+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waalwijk.
Laad meer vacatures

Voorraad Analist Waalwijk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Raaak Personeel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Raaak Personeel

Gevraagd

  • 36 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 5.500 p/m
  • Bonusregeling, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Met een passie voor mode en retail, biedt deze functie als Voorraad Analist een unieke kans om bij te dragen aan de dynamiek van de fashionindustrie. Je werkt aan de kern van de business, met een focus op voorraadbeheer, planning en analyse, voor zowel fysieke als online winkels. Geniet van de voordelen van een hecht, vrouwelijk team, waar teambuilding en saamhorigheid centraal staan, inclusief regelmatige uitjes en feestjes. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Met een passion for fashion ga jij als Voorraad Analist dagelijks aan de slag met drie peilers namelijk, Opstellen van Merchandise Plannen, Voorraadbeheer & Analyse/Communicatie. Jij zorgt voor het effectief beheren van de voorraad en het plannen van de 4 categorieën voor de fysieke & online winkels. Categorieën binnen de fashion waar je aan kunt denken zijn: Mannen, Dames, Kinderen & Tassen. Vanuit historie, forecast, trends en seizoensinvloeden stel jij prognoses om voorraadniveaus te bepalen en optimaliseren. Deze strategieën ontwikkel je en implementeer je op basis van verkoop gegevens en markttrends. Verder creëer je assortimenten die verkoop doen stimuleren. Dit doe je voor de E-Commerce, Webshop & Winkels.

Jij koppelt continu de analyses omtrent de marktbeweging aan de organisatie en speelt hierop in met jouw commerciële blik als Voorraad Analist. Het is belangrijk dat je nauw contact onderhoud met de inkoop afdeling, zodat jullie samen de best verkopende voorraden kunnen realiseren. Jij weet namelijk precies wat er nodig is aan input om een bepaalde output en dus omzet te realiseren voor een winkel. Wekelijks rapporteer je over forecast, demand planning en sales aan de directie en stakeholders. Jij vindt het leuk om jouw producten en voorraad in de gaten te houden! Gezien je onderdeel bent van een internationale organisatie en veel schakelt met het kantoor in de US, is het belangrijk dat je ook de Engelse taal beheerst. Ook intern heb je veel contacten, zo schakel je met  de afdelingen Buying, Sales, Finance & Logistics om ervoor te zorgen dat de juiste producten op het juiste moment op de juiste plaats zijn.

Spreekt deze vacature jou aan? Of wil je meer weten? Bel met Michelle of solliciteer direct!


Organisatie- en afdelingomschrijving

Jouw nieuwe werkgever focust op groothandel & retail in de fashion. Het werk is voornamelijk B2B gericht, waardoor je met veel partijen schakelt zoals een Bijenkorf & Zalando, maar ook fysieke winkels. Je behoort straks bij de afdeling Product, waar ongeveer 8 mensen werkzaam zijn. Het is een jong gedreven team bestaande uit allemaal dames met een passion for fashion. Om snel met elkaar te kunnen schakelen in deze bewogen markt is het belangrijk dat je dagelijks op kantoor aanwezig bent. Zo houd je lijnen kort en maak je optimaal gebruik van de samenwerking als team. Het is ook fijn wanneer je kennis hebt van de lokale markt en dus woonachtig bent in Brabant (20-30KM). Verder wordt er veel aandacht besteed aan saamhorigheid en teamverbinding en worden er regelmatig uitjes en/of feestjes georganiseerd. Werktijden zijn volgens kantoortijden.



Gevraagd

Dit vragen we
  • Jij hebt minimaal een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau;
  • Jij hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie in de retail/fashion branche.


Aanbod

Dit krijg je
  • Salaris tot €5500 bruto per maand op basis van 40 uur;
  • Direct in dienst;
  • Bij goed functioneren en de juiste klik, een vast contract;
  • Reiskostenvergoeding van €0,23 per KM;
  • Pensioen opbouw;
  • Bonusregeling;
  • Werken bij een internationale speler in de fashion.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in