+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waalwijk.
Laad meer vacatures

Logistiek Medewerker Waalwijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Raaak Personeel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Raaak Personeel

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 2.800 p/m

Vacature in het kort

In deze functie werk je in een klein team in een magazijn. Je doet veel verschillende dingen, zoals het ontvangen van goederen, administratief werk en soms schoonmaken. Ook til je soms zwaardere dingen. Je praat met collega's in Amerika en chauffeurs, dus is Engels spreken belangrijk. Het bedrijf is groot, maar je werkt met maar twee anderen. Ze vinden teamwerk belangrijk en organiseren leuke uitjes. Aan het eind van het jaar krijg je een bonus. Ben jij enthousiast over deze kans? Lees verder om te zien of het iets voor jou is.
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Jouw rol als Logistiek Medewerker speelt zich af binnen een klein magazijn, waar je ook onderdeel bent van een klein team. Het gaat om een dynamische functie met veel afwisseling. Samen dragen jullie de verantwoordelijkheid voor het gehele logistieke proces. Denk hierbij aan het ontvangen en uitpakken van binnenkomende goederen en dien je ervoor te zorgen dat deze op de juiste manier verwerkt worden. Het kan een fysieke functie zijn, omdat je wel eens producten tot 15 kilo moet tillen. Ook wordt er een flexibele houding van je verwacht; de ene dag houd je je meer bezig met het logistieke proces, de andere dag meer met administratieve werkzaamheden en de dag erop krijg je ook lichte schoonmaak werkzaamheden. Mocht jij daarbij ook kennis en/of ervaring hebben in ADR is dat wel een grote pré. 

Nadat jij de goederen hebt verwerkt, ga je alle inkomende- en uitgaande goederen verwerken in de computer als Logistiek Medewerker. Kennis van computers is dus een must. Omdat jij dagelijks communiceert met jouw collega’s in Amerika, die daar op de hoofdkantoor werken, is het van belang dat jij ook de Engelse taal beheerst naast de Nederlandse taal (i.v.m. de veiligheidsinstructies). Daarnaast heb je ook veel contact met chauffeurs die de orders vervoeren. Als Logistiek Medewerker vindt je de combinatie van licht administratief werk, tevreden chauffeurs/collega’s en de logistieke werkzaamheden erg leuk.

Ben jij er klaar voor om deze veelzijdige uitdaging aan te gaan? Ben je enthousiast na het lezen van de vacature en wil je starten als Logistiek Medewerker? Solliciteer dan direct en dan neem ik, Anouk, zo spoedig mogelijk contact met jou op!


Organisatie- en afdelingomschrijving

Informeel, vrijheid en verantwoordelijkheid. Dit zijn 3 woorden die de organisatie omschrijven. Er hangt een prettige sfeer en de mensen zijn gedreven. Het gaat om een internationale organisatie, die wereldwijd vestigingen hebben gevestigd. Ze leveren hoogwaardige ingrediënten voor voedingsmiddels- en drankenindustrie. Ondanks dat het om een grote en internationale organisatie gaat, maak je onderdeel uit van 3 medewerkers, die samen de taken en verantwoordelijkheid verdelen. 
Teambuilding is erg belangrijk voor ze, daarom reist de gehele organisatie 1 á 2 keer per jaar naar Engeland om daar uitjes en/of feestjes te organiseren. En aan het einde van het jaar wordt er een bedrijfsbonus uitgekeerd aan alle werknemers! Dat is toch gaaf!
Jouw werkdag begint om 08:30 en tussen 17:00 en 17:30 uur ben je klaar, maar in overleg is dit flexibel in te vullen. 



Gevraagd

Dit vragen we
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Fysiek sterk om producten tot 15 kilo te tillen;
  • Heftruckcertificaat of de bereidheid om deze te behalen;


Aanbod

Dit krijg je
  • Salaris tot wel €2800 bruto o.b.v. 40 uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring;
  • Direct in dienst bij de opdrachtgever!
  • 21 vakantie dagen + 3 ADV dagen;
  • 8% vakantie opbouwen; 
  • 1 á 2 x per jaar naar Engeland;
  • 1 x per jaar bedrijfsbonus;
  • Werken bij een internationale en informele organisatie!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in