+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waalwijk.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Waalwijk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Raaak Personeel

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Raaak Personeel

Gevraagd

  • 12 - 20 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 2.800 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie als Allround Magazijnmedewerker ben je belangrijk voor het bedrijf. Je werkt met leer, een speciaal materiaal. Je doet verschillende dingen, zoals het maken van producten en het regelen van spullen in het magazijn. Ook help je met klanten en papierwerk. Elke dag is anders en je leert veel. Het bedrijf is als een familie, iedereen is vriendelijk. Op vrijdag is er een gezellige borrel. Je werkt van maandag tot vrijdag, overdag. Lees door en ontdek hoe deze kans jouw carrière kan transformeren.
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Als Allround Magazijnmedewerker krijg je een gevarieerde en dynamische rol. Het magazijn vormt het kloppende hart van onze organisatie, waar jij samen met twee collega's zorgt voor een vlotte afhandeling van inkomende en uitgaande goederen, inclusief de controle en het beheer van de voorraad.

Als Magazijnmedewerker zul je gemiddeld 12 tot 20 uur per week bezig zijn met het produceren van leren afdekzooltjes, waarbij je ook verantwoordelijk bent voor de stansproductie. De overige uren besteed je aan diverse logistieke taken, zoals het verwerken van bestellingen, klantcontact en administratieve werkzaamheden, inclusief voorraadbeheer en ondersteuning van de inkoopafdeling. Een goede computervaardigheid is dus een pluspunt voor het bijhouden van je administratie. Kortom, elke dag brengt nieuwe uitdagingen met zich mee en jij, als Magazijnmedewerker, vindt dit alleen maar leuk!

Als Allround Magazijnmedewerker ben je proactief, enthousiast en hands-on. Je bent leergierig omdat het product waarmee je werkt, leer, een natuurproduct is en elke keer anders kan zijn. Je zult tijdens je inwerkperiode alles leren over het product, de processen en de vereiste kwaliteitscontroles. Je zult niet in het diepe gegooid worden, maar een goed inwerktraject krijgen! Maar je bent nooit uitgeleerd, dus we zoeken iemand die bereid is om zich langdurig aan deze uitdaging te verbinden. 

Als dit klinkt als een uitdaging waar jij graag je tanden in zet en graag zou willen starten als Magazijnmedewerker, solliciteer dan nu direct en ik, Anouk, neem zo snel mogelijk contact met je op!


Organisatie- en afdelingomschrijving

De organisatie is gespecialiseerd in leer en bedient al tientallen jaren klanten zoals schoenmakers, productiebedrijven en orthopedische schoenmakers. Een familiebedrijf met een informele sfeer waar iedereen elkaar kan aanspreken en vragen kan stellen. Op vrijdag sluiten ze graag de week af met een borrel. Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal is vereist i.v.m. de veiligheidsinstructies en kennis van het Duits is een pré, gezien de internationale activiteiten.
Je werkt nauw samen in een team van drie, waarbij teamwork essentieel is en jouw werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag, van 08:00 uur tot 17:00 uur.



Gevraagd

Dit vragen we
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 2 jaar ervaring als Magazijnmedewerker


Aanbod

Dit krijg je
  • Salaris tot wel €2800 bruto o.b.v. 40 uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • Direct in dienst bij jouw nieuwe werkgever!
  • 8% vakantiegeld;
  • Genieten van 27 vakantiedagen!
  • Zij regelen een pensioenregeling voor jou;
  • Vrijdagmiddagborrel ’s om samen de week af te sluiten;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in