+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waddinxveen.

PHP Backend Engineer - Customized Webshop Development Waddinxveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

DEXTER

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Max. € 60.000 p/j
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Deze organisatie staat bekend om het ontwikkelen van websites en (online) catalogi voor B2B-bedrijven sinds 1993. Hun doelgroep bestaat voornamelijk uit fabrikanten en groothandels. Als erkend e-commercebedrijf hebben ze een eigen CMS, ERP- en PIM-systeem ontwikkeld om uitgebreide productassortimenten om te zetten naar geautomatiseerde webshops, catalogi en print-apps. Er is een vacature voor een ervaren PHP-ontwikkelaar die graag werkt aan interne software en deze verder wil ontwikkelen.

Voordelen:
Verwacht een salaris tot EUR 5.000 per maand op basis van een fulltime functie, inclusief trainingsmogelijkheden, 8% vakantiegeld, 24 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling, decemberbonus, wekelijkse vrijdagborrels, autonomie, hybride werkmogelijkheden en eventueel parttime opties.

Gevraagd

De rol zelf + IT-stack:
Als PHP-ontwikkelaar focus je voornamelijk op het verbeteren van hun eigen webshop-software (CMS-systeem). Je zal deze voortdurend upgraden en verbeteren. Jouw werk heeft directe invloed op projectmanagers die de software gebruiken om webshops en catalogi af te ronden, waardoor jouw bijdrage essentieel is voor tal van klanten. Je werkt met technologieën zoals LAMP stack, Python, Java, Swift en C-kennis, waarbij je technische ontwerpen maakt, code controleert, integraties ontwikkelt voor hun ERP-systeem, nieuwe modules implementeert en testen uitvoert.

We zoeken een PHP-programmeur met ervaring in PHP, HTML, CSS, JavaScript, JQuery, React, REST API clients, XML, JSON, Excel, PostgreSQL, Linux, Apache, Solr, GIT en Subversion.


Aanbod

Tech team + ligging:
Je komt terecht in een team van 20 mensen in Capelle aan den IJssel. Je werkt samen met vijf backend-ontwikkelaars, een projectcoördinator, een applicatiebeheerder en een front-end ontwikkelaar. Je zult nauw samenwerken met ervaren programmeurs, softwareleveranciers, verkoopmedewerkers en af en toe met klanten. Ook is het handig dat er twee metrostations op loopafstand zijn voor je nieuwe baan.

Interesse en/of vragen? Neem gerust contact met mij op ;-)
We kunnen ook sparren over je groeimogelijkheden of specifieke wensen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in