+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technisch verkoper binnendienst Waddinxveen Waddinxveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

ABC-Techniek

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
ABC-Techniek

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Wil jij kennis en ervaring opdoen binnen een internationaal opererende onderneming en heb jij commercieel inzicht?

Wil jij je carrière opstarten of voortzetten bij een dynamisch bedrijf in een technische omgeving en wil je jezelf ontwikkelen? Ontdek welke uitdagende vragen onze verkoopafdeling krijgt en wat jouw rol is binnen dit team. Zie jij jezelf projecten aanbieden om trots op te zijn? Welkom bij ABC-Techniek.

Je komt terecht in een bevlogen team binnen een innovatief bedrijf, waar een informele sfeer heerst en enthousiasme voorop staat. Dit zijn hoofdzakelijk techneuten met een ruime ervaring op het gebied van besturingspanelen, elektrotechniek en instrumentatie. Onze technische know-how, hoge interne kwaliteitsnormen en motivatie voor onze expertisegebieden zijn onmisbaar voor de opdrachtgever. We mogen ons dan ook een innovatieve speler noemen op het gebied van engineering, fabricage en renovatie van besturingssystemen en elektrische en instrumentatie (E&I) installaties.

Wat ga je doen?

Als binnendienst verkoper sta jij aan de basis van onze toekomstige projecten. Jouw takenpakket is veelomvattend en essentieel; zoals het vergaren van (prijs-)informatie bij onze leveranciers, het opstellen van calculaties en offertes. Je bent niet alleen de architect achter de schermen, maar ook de brug naar onze klanten tijdens het verkooptraject. Je houdt nauwgezet contact en biedt ondersteuning in samenwerking met onze specialisten.

Wat bieden wij je?
  • Een grondig inwerktraject dat jouw start bij ons bedrijf soepel en zelfverzekerd maakt.
  • Een afwisselende functie waarin je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Op een afdeling waar ervaren collega's klaarstaan om hun kennis te delen en jouw ontwikkeling te stimuleren.
  • Kansen om door te groeien, zowel binnen jouw rol als binnen de organisatie, met een duidelijk traject voor jouw professionele groei.
  • Gerichte trainingen om je expertise over onze producten en diensten uit te breiden, waardoor je vol vertrouwen klanten tegemoet treedt.
  • Prima arbeidsvoorwaarden.


Gevraagd

Wat vragen we van jou?
  • Je technische opleiding dient naar inhoud en niveau minimaal gelijkwaardig te zijn aan MBO (niveau 4), bij voorkeur aangevuld met vakgerichte opleidingen en/of cursussen.
  • Kennis van industriële automatisering (paneelbouw, E&I Engineering en E&I Installatie in het bijzonder) is een pre;
  • Omdat veel van onze klanten internationaal opereren, is het ook belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst;
  • Ervaring met Syntess ERP software is een pré.
Daarnaast herken je jezelf in de volgende competenties / soft skills:

Kwaliteit staat bij jou voorop. Je bent klantgericht en commercieel ingesteld. Je vindt het leuk om te onderhandelen en je bezit een gezonde dosis overtuigingskracht. Je kunt je manier van communiceren makkelijk aanpassen aan de verschillende klanten. Je bent in staat om informatie en nieuwe ideeën gedetailleerd, vlot en gemakkelijk in je op te nemen en effectief toe te passen. Je kunt creatief, oplossings- en resultaatgericht denken en durft beslissingen te nemen. Je kunt snel schakelen en blijft effectief presteren onder tijdsdruk of deadlines. Je hebt aandacht voor ontwikkelingen op je vakgebied.

Aanbod

Meer weten?

Op onze website je veel informatie vinden over ons bedrijf en over de vacature. Staat jouw vraag er niet tussen? Bel of mail gerust! Spreken we je snel?

Uren

40 uur
Parttime dienstverband is bespreekbaar

Salaris

We bieden je een uitstekend salaris afhankelijk van wat jij meebrengt en kan
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in