+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waddinxveen.
Laad meer vacatures

Schilder Waddinxveen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Faber

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Faber

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.300 p/m
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

Toe aan een nieuwe uitdaging als schilder? Kom bij ons werken in Zuid-Holland. We hebben verschillende projecten, van klein tot groot. Ervaring is fijn, maar ook zonder ervaring kun je bij ons starten. We helpen je met het halen van een belangrijk certificaat. Je taken zijn afwisselend, van voorbereiden tot schilderen en meer. Je krijgt een goed salaris en kunt kiezen hoe vaak je betaald wilt worden. Ook kun je punten sparen voor leuke dingen zoals gereedschap en weekendjes weg. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging als schilder in Zuid-Holland? Kom bij ons werken voor een opdrachtgever in jouw regio. Of je nu de voorkeur geeft aan particuliere projecten of grootschalige opdrachten, wij vinden de perfecte match waar jouw vaardigheden tot hun recht komen. Van voorbereidend werk tot schilderen, reparaties en zelfs behangen of glaszetten, jouw takenpakket is divers en wij zorgen voor een passende werkplek.


Ben jij het?

We verwelkomen zowel ervaren schilders als nieuwkomers in het vak. Zelfstandig kunnen werken en goed functioneren in een team zijn belangrijk. Ook als je nog weinig ervaring hebt, ben je bij ons welkom! Een redelijke beheersing van de Nederlandse taal en het bezit van een rijbewijs B en VCA-certificaat zijn vereisten. Als je nog geen VCA-certificaat hebt, bieden we de mogelijkheid om deze kosteloos via Faber te behalen of te vernieuwen.


Wat wij bieden

We bieden een salaris tussen €2.600,- en €3.300,- per maand, afhankelijk van jouw ervaring en vaardigheden. Je kunt kiezen voor wekelijkse of vierwekelijkse uitbetaling en zelf de pensioensregeling kiezen die het beste bij jou past. Bij goed functioneren behoort een vast contract tot de mogelijkheden. Daarnaast bieden we regelmatig cursussen om je verder te ontwikkelen en een spaarsysteem waarmee je punten kunt verdienen voor gereedschappen, cadeaus en zelfs weekendjes weg. Vergeet ook onze gezellige zomerbarbecue en winterborrels niet!


Waar jij werkt

Bij Faber zoeken we een werkplek die perfect bij jou past, zodat je met plezier naar je werk gaat. We blijven in nauw contact om ervoor te zorgen dat je elke dag met plezier aan de slag bent. Neem gerust contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken die we voor jou als schilder hebben!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in