+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Waddinxveen.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker vriezer, Lekkerland Waddinxveen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
Tempo-Team

Gevraagd

  • 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,32 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Hou je van een frisse werkomgeving? Bij Lekkerland kun je aan de slag in de vriezer. Je werkt overdag, dus avonden en weekenden vrij. Er is kans op een vast contract en je kunt doorgroeien. Je draagt speciale kleding en werkt met een koptelefoon die aangeeft welke producten je nodig hebt. Je haalt de producten uit de vriezer en maakt ze klaar voor verzending. De werksfeer is fijn en je hebt gezellige collega's. Plus, er is een betaalbare kantine! Meer weten? Lees vooral verder!
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij niet bang voor kou? Start dan bij Lekkerland als magazijnmedewerker vriezer. Je verdient € 15,32 per uur en je gaat fulltime aan de slag! Je werkt heerlijk in dagdiensten, dus avonden en weekenden ben je lekker vrij. Daarnaast kun je voor een langere tijd bij Lekkerland terecht en maak je kans op een vast contract! Er is ook een goede kans om na een paar maanden overgenomen te worden. Waauw! Lees snel verder en kom werken als magazijnmedewerker bij Lekkerland!

Wat bieden wij jou
  • Salaris € 15,32
  • Doorgroeimogelijkheden & kans op een vast contract
  • Vakantietoeslag & reiskostenvergoeding
  • Een fijne werksfeer en gezellige collega's!
  • Een chille en betaalbare kantine!
  • Goed te combineren met andere verplichtingen
Wie ben jij

Als magazijnmedewerker is het belangrijk dat:

  • Je tegen kou kunt en in de vriezer wil werken
  • Je eigen vervoer hebt. Lekkerland is niet te bereiken met OV
  • Je fulltime beschikbaar bent van maandag tot en met vrijdag
  • Werktijden van 9:00-17:00
Wat ga je doen

Als magazijnmedewerker ga je op de afdeling diepvries aan de slag. Natuurlijk krijg jij speciale kleding hiervoor om je warm te houden. Je gaat bevroren producten orderpicken. Dit doe je met een voicepick systeem. Dat is een koptelefoon jou doorgeeft welke producten je dient te picken en waar je ze kunt vinden. Als je jouw product hebt, dan ga je deze uit de vriezer halen en buiten de vriezer in kamertemperatuur klaarmaken voor verzending naar de klant. Zo ben je nooit de hele dag in de vriezer, maar ook regelmatig erbuiten. Dat maakt het al wat makkelijker! Jouw dag vliegt voorbij!

Werk je liever op een andere afdeling? Geen probleem!

Waar ga je werken

Lekkerland is een groot distributiecentrum en ligt in Waddinxveen. Ze leveren producten aan tankstations, kiosken en Albert Heijn To Go. Dit zijn dan ook de producten waarmee jij gaat werken. Bij Lekkerland word jij met open armen verwelkomd. Je wordt goed ingewerkt en kunt voor vragen altijd terecht bij je behulpzame collega’s. Wanneer je als magazijnmedewerker aan de slag gaat, ontvang je natuurlijk ook een goed salaris! Ook zijn er doorgroeimogelijkheden en maak je kans op een vast contract. Daarnaast is de kans groot dat je na een paar maanden al overgenomen kunt worden door Lekkerland!

Sollicitatie

Wil jij lekker snel aan de slag als magazijnmedewerker vriezer? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Heb je vragen? Geen probleem! Je kan contact met ons opnemen via de mail, telefonisch of per whatsapp. Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in