+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wageningen.
Laad meer vacatures

Verzorgende IG Thuiszorg omgeving Wageningen Heelsum Wageningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

WIJ.ZORGEN

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Verzorgende IG Thuiszorg omgeving Wageningen Heelsum

Iedereen binnen de zorg is bekend met het probleem van het personeelstekort en de gevolgen daarvan. Overal worden verzorgende IG's gevraagd, maar er zijn er simpelweg te weinig om de vraag in te vullen. Zelf merk je dit waarschijnlijk aan de werkdruk. Roosters die niet rondgemaakt kunnen worden, een hoog ziekteverzuim binnen je team. Als we naar de toekomst kijken zal daar voorlopig helaas ook geen verandering in komen. Maar toch is de zorg die de verzorgende IG biedt elke dag weer keihard nodig! Hoe kunnen we toch tot een oplossing voor dit probleem komen? En welke rol kan jij als verzorgende IG daarin hebben? Onze opdrachtgever in Heelsum en Wageningen heeft een vernieuwende kijk op dit vraagstuk en zoekt daar de juiste mensen bij!


Hoe maak jij het verschil?

Als ervaren verzorgende IG weet jij wat het vak inhoudt. Je weet welke uitdagingen elke dag weer op je pad komen. Kijk nu eens inhoudelijk naar al die uitdagingen die elke dag voorbij komen. Ga vervolgens eens na: voor welke uitdagingen zijn jouw kennis en ervaring absolute noodzaak? Denk hierbij vooral aan de verpleegtechnische handelingen. Voor welke uitdagingen is dit niet het geval, maar wel een pré? Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan ADL en transfers. Juist voor die handelingen zouden ook andere medewerkers ingeschakeld kunnen worden. Een mogelijkheid is de  zorgondersteuner, een profiel dat op de arbeidsmarkt beter te vinden is. Jij kan je als verzorgende IG puur bezighouden met de complexe zorgvraagstukken waar je voor geleerd hebt en ontwikkelt jezelf dus als specialist binnen je vakgebied! Natuurlijk moet dat moment er nog kunnen zijn om met een cliënt een kopje koffie te drinken, want dat maakt ook je vak. Het mooie is: door op deze manier naar de zorg invulling te kijken wordt de druk op de teams verlaagd en komt juist de ruimte vrij voor dat kopje koffie en fijne gesprek met je cliënt. Maar je zal veel zorgtaken die je nu als vanzelfsprekend beschouwt niet meer gaan doen. De kwaliteit van de zorg gaat omhoog, de druk op de teams gaat omlaag: een win-win!



Gevraagd

  • Je bent iemand die zich wil blijven door ontwikkelen
  • Je bent oplossingsgericht en durft verantwoordelijkheid te nemen
  • Je bent vanzelfsprekend in het bezit van het diploma verzorgende IG
  • Je deelt de hierboven genoemde vernieuwende kijk op de zorg
  • Wisselende diensten horen erbij, hier kijk je niet van op


Aanbod

  • De kans om het net even anders te doen en je verder te specialiseren
  • De mogelijkheid om door te groeien en opleidingen te doen
  • Na een vastgestelde periode van detachering een (vaste) aanstelling bij de opdrachtgever
  • Een fijnere werk/privé balans
  • Het aantal contracturen wordt in onderling overleg bepaald
  • Onregelmatigheidstoeslag, reiskosten, vakantiegeld en eindejaarsuitkering.

WIJ.ZORGEN staat voor talent ontwikkeling. We begeleiden jouw ontwikkeling. En brengen je verder. We doen er alles aan om jou in je kracht te zetten. Werkgeluk is waar het om draait.



Bedrijfsomschrijving

Voor deze zorgorganisatie is het belangrijk dat bewoners en cliënten zichzelf kunnen zijn en zich thuis voelen en dat medewerkers die bij hen een fijne werkplek vinden. Ze luisteren en kijken naar ouderen zélf en hun mantelzorgers om te achterhalen wat zij belangrijk vinden. Ze ondersteunen hen bij hun keuzes. Ze organiseren zorg op een manier die het beste bij iemand past. Hun uitgangspunt is dat cliënten, mantelzorgers, vrijwilligers en medewerkers gezamenlijk afspraken over de zorg en ondersteuning maken. Dit wordt mogelijk gemaakt door een gezonde en servicegerichte bedrijfsvoering.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in