+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Area Lead / Team Coach Wageningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Van Holy Consulting

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 6.500 p/m
  • Eindejaarsuitkering, Laptop, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Voor een en innovatieve organisatie waar de mens centraal staat, zoeken we een Team Lead met passie voor Agile- en zelfsturende teams. Je komt te werken in een omgeving die streeft naar goede, betaalbare en toegankelijke zorg. Je krijgt de kans om je teams te inspireren en samen te werken aan ambitieuze doelen. Een unieke werkplek waar je de vrijheid hebt om je talent in te zetten en zelf invulling te geven aan je doelstellingen. Bovendien bieden we aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een hybride werkomgeving, sabbaticalregeling, en opleidingsmogelijkheden. Als jij toe bent aan een verandering, lees dan verder voor alle details.
 

Volledige vacaturetekst

Wij zijn voor Menzis in Wageningen op zoek naar een enthousiaste Team Lead met een stevige achtergrond in aansturen van Agile- en zelfsturende Teams. Een échte team builder die zijn of haar teams weet te inspireren en succesvol samen te laten werken!

Waar ga je werken

Onze opdrachtgever Menzis is een ambitieuze en innovatieve organisatie waarbij de mens centraal staat. In een samenleving die voortdurend verandert, zetten zij zich elke dag in voor goede, betaalbare en toegankelijke zorg voor iedereen. Voor nu en toekomstige generaties.

Bij Menzis zul je genoeg uitdaging vinden in de complexiteit van de vraagstukken waar zij nu mee te maken krijgen en dat in een bijzonder dynamische markt. Er wordt er vaak vanuit verschillende teams/vakgebieden samengewerkt aan ambitieuze doelen. Collega’s voelen zich bij Menzis thuis en gewaardeerd en werken met veel plezier samen.

Werken bij Menzis betekent dat je de ruimte krijgt om je talent in te zetten en de vrijheid krijgt om zelf invulling te geven aan hoe je je doelstellingen haalt. En dat wij vrijheid belangrijk vinden blijkt wel uit het feit dat we de beste hybride werkgever van het jaar in 2022 zijn geweest!

Wat ga je doen?

Als Team Lead Vendor Management, Performance & Control zorg jij ervoor dat teamleden goed op hun plek zit en zal jij verantwoordelijk zijn voor meerdere zelfsturende (Agile) teams. Jij bent een échte team builder en weet wat ervoor nodig is om jouw teams succesvol samen te laten werken. Je zorgt voor de integrale sturing (HR, Finance, Performance), realisatie en resultaten van het team.

Elk van jouw Agile teams weet goed op welke manier zij bijdragen aan het succes van Menzis en werkt hiervoor waar nodig samen met andere teams en autonoom waar het kan. Door jouw stevige achtergrond in Team Building/Coaching weet jij anderen te inspireren en kun jij jouw teams uitdagen om te betere oplossingen te komen. Ook durf jij actief feedback te vragen en te geven, uiteraard gericht op groei om, om jouw teams verder te ontwikkelen. Verder:

  • Optimaliseer je de waarde die het team levert, gebaseerd op data en met oog voor innovatie en gebruik van nieuwe technologieën;
  • Monitor en realiseer je doelen en resultaten;
  • Zorg je voor adequate verantwoording en risicobeheersing binnen de teams;
  • Adviseer je team over de implementatie van beleid, standaarden en efficiënte bedrijfsprocessen;

Jij zal komen te werken op de IV-afdeling waar 300 collega’s zich focussen op de digitalisering van de business voor de verzekerden en het zorgstelsel. De zorg is continue in ontwikkeling en brengt grote uitdagingen met zich mee, vooral op de verdere digitalisering van de zorg. De juiste zorg op de juiste plek en dat op het juiste moment is waar Menzis naar streeft.

Het team Vendor Management voert de regie over de (uitbestedings)keten van IT-leveranciers op strategisch, tactisch en operationeel niveau, de borging van contractafspraken en sourcing. Het team Performance & Control heeft als doel de (operationele) performance continue te verbeteren en speelt een cruciale rol ten aanzien van het aantoonbaar ‘in control zijn en blijven’ op het gebied van risicomanagement, privacy, governance en acces management.

Jouw profiel

Jij weet teams te enthousiasmeren en efficiënter samen te laten werken en je hebt een sterke Agile/Team Coaching achtergrond. Het implementeren van (Agile) veranderingen en innovaties en het optimaliseren van (bedrijfs)processen? Ook daarin ben je succesvol! Bovendien ben je toegankelijk en kun je complexe zaken eenvoudig maken en uitdragen. Er is veel inhoudelijke kennis binnen de teams aanwezig en aan jou de uitdaging om de aanwezige kennis optimaal in te zetten.

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
  • Je hebt ervaring in het leiding geven van Agile- en zelfsturende teams;
  • Je kunt naast mensen staan en weet individuen/teams te inspireren om hun doelen te behalen;
  • Inhoudelijke kennis en/of ervaring in Vendor Management, Data Governance, Procesmanagement of Control is een pré;
Wij bieden

Door bij Menzis te werken is een ding zeker; je krijgt een afwisselende baan in een dynamische omgeving. De mens staat centraal en ieder moet zichzelf kunnen zijn. Het arbeidsvoorwaardenpakket is erop gericht om de medewerkers van Menzis zich gewaardeerd te laten voelen. Wij bieden jou:

  • Een bruto maandsalaris tot € 6.500 – obv 36u (4x9);
  • Een vaste eindejaarsuitkering;
  • Een hybride werkomgeving; je werkt zowel vanuit huis als op kantoor;
  • Een sabbaticalregeling;
  • De mogelijkheid tot het volgen van een opleiding op kosten van de werkgever;Een collectieve zorgverzekering en een netto werkgeversbijdrage;
  • Telefoon en laptop van de zaak;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een mooie fietsregeling;
  • Korting op je sportabonnement;
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in