+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wageningen.
Laad meer vacatures

Medewerker groene ruimte en milieu Wageningen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Aeres Agree

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden binnen de Groene Ruimte en Milieu sector met Aeres Agree, een arbeidsbemiddelingsbureau gespecialiseerd in groene beroepen. We bieden persoonlijke begeleiding en een oriënterend gesprek om jouw ambities te verkennen. Onze consultants, met een achtergrond in het werkveld, helpen je de perfecte match te vinden. Plus, geniet van een kop koffie en taart bij de start van je nieuwe uitdaging! Klaar voor de volgende stap? Ontdek meer details!
 

Volledige vacaturetekst

Korte omschrijving
Nog aan het studeren, net klaar of een switch in jouw carrière. Weet je niet goed welke functie en werkgever bij je past? Lees dan vooral verder en kom in contact met ons! 

Waar zijn we naar opzoek?

De sector Groene Ruimte en Milieu is erg breed. Er zijn dan ook veel verschillende functies aanwezig binnen de studies tuin- en landschapsinrichting, bos- en natuurbeheer, land- en watermanagement en management van de leefomgeving. Met zo'n groen gerelateerde opleiding heb je vast wel nagedacht welke soort banen mogelijk zijn in jouw vakgebied en waar jij jezelf wel ziet werken. Maar wellicht is er in deze tijd zoveel mogelijk, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. 

Ervaar jij dit ook? Aeres Agree staat voor je klaar om in gesprek te gaan over jou en waar in het werkveld je goed zou kunnen passen. Naast je interesses, zijn we ook benieuwd naar jouw studieperiode, kwaliteiten, rol binnen projectgroepen en waar jouw drijfveer nou echt vandaan komt. 


Wie zijn wij?

Aeres Agree is een arbeidsbemiddelingsbureau in de groene sector. We fungeren als verbinder. We zoeken goed bijpassende functies bij werkzoekenden en goed personeel voor organisaties die werknemers zoeken. De medewerkers van Aeres Agree hebben allemaal een achtergrond vanuit het werkveld zelf, waardoor we gemakkelijk met jou het gesprek aan kunnen gaan. 

Aeres Agree heeft vestigingen in Dronten, Velp, Wageningen en Den Bosch, waardoor we dichtbij de groene hogescholen zitten en daardoor goed bereikbaar zijn voor jou. Op een van deze locaties komen we graag met je in gesprek, uiteraard kan de kennismaking ook op andere plekken plaatsvinden.


Wat heb je in huis

Voor een goede start ben je bij ons aan het juiste adres wanneer je:

  • een afgeronde bachelor of master hebt in de groene sector;
  • affiniteit met de groene sector;
  • op zoek bent naar jouw eerste of volgende stap in je loopbaan. 
Wat kunnen wij je bieden?
  • ​​​​​​Een oriënterend gesprek met één van onze consultants over jouw ambities en wensen.
  • Persoonlijke begeleiding bij het sollicitatieproces, bijvoorbeeld hulp bij het maken van je cv of tips en tricks ter voorbereiding op je sollicitatiegesprekken.  
  • Kennis van de arbeidsmarkt en inkijk welke werkgevers goed bij je kunnen passen, de juiste match dus!
  • Een passende baan die aansluit op je kennis en kunde.
  • Een kop koffie en taart wanneer jij via ons start bij jouw nieuwe uitdaging!

Spreekt dit je aan? We komen graag onder het genot van een kopje koffie of thee met je in gesprek om elkaar te leren kennen en wie weet heb jij straks jouw droombaan. Neem contact met me via LinkedIn, telefoon of mail.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in