+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Automotive Engineer Wanroij

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Evoke

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • 2.800 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Duik in de wereld van automotive engineering en ontwerp carrosserieën voor nationaal en internationaal transport, terwijl je de brug slaat tussen standaardproducten en klantwensen. Werk nauw samen met de Verkoopafdeling en opdrachtgevers, en draag bij aan diverse projecten zoals laad- en losbruggen. Deze rol biedt je de unieke kans om van ontwerp tot eindproduct verantwoordelijkheid te dragen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij een nuchtere automotive engineer die van aanpakken weet en projectmatig wilt werken? Dan is dit de vacature voor jou!


Wat ga je doen?

Als Automotive Engineer ontwerp jij hoofdzakelijk carrosserieën voor nationaal en internationaal transport, waarbij je start met standaardproducten en input van de Verkoopafdeling. Je past deze aan naar de wensen van de klant en coördineert nauw met de Verkoopafdeling en opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor ordervoorbereiding, ondersteunt monteurs tijdens de bouw, en handelt inkoop van speciale onderdelen af. Je overweegt verschillende aspecten bij het ontwerp, zoals multifunctioneel gebruik, afmetingen en specifieke eisen van de klant. Daarnaast werk je aan diverse projecten, zoals laad- en losbruggen en opleggers voor bulktransport, waarvoor je de benodigde kennis en vaardigheden ontwikkelt om van ontwerp tot eindproduct verantwoordelijkheid te dragen.


Jouw werkzaamheden
  • Ontwerp van carrosserieën voor nationaal en internationaal transport, inclusief aanpassingen aan standaardproducten volgens klantvereisten.
  • Coördinatie met Verkoopafdeling en opdrachtgevers voor ordervoorbereiding en afstemming tijdens ontwerpfase.
  • Ondersteuning van monteurs tijdens bouw en afhandeling van inkoop van speciale onderdelen.
  • Overweging van diverse aspecten bij ontwerp, zoals multifunctioneel gebruik en specifieke klanteisen.
  • Werk aan diverse projecten zoals laad- en losbruggen en opleggers voor bulktransport, terwijl je vaardigheden ontwikkelt om van ontwerp tot eindproduct verantwoordelijkheid te dragen.


Gevraagd

  • Minimaal een HBO-diploma, bij voorkeur in werktuigbouwkunde, mechatronica of autotechniek, of vergelijkbaar niveau door ervaring.
  • Ervaring met tekenprogramma’s en 3D-tekenpakketten, bij voorkeur HiCAD.
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.
  • Nauwkeurigheid en zelfstandigheid bij het afronden van complete projecten, met de bereidheid om advies te vragen aan collega’s en een betrouwbare ondersteuning te bieden aan anderen.
  • Kostenbewustheid die van pas komt bij inkooptrajecten en flexibiliteit om indien nodig, zoals bij deadlines, bereid te zijn om extra uren te werken.


Aanbod

Je gaat via Evoke aan de slag in deze functie. Na een tijdje kun je in dienst bij onze partner, als je wil. Of je begint aan een nieuw uitdagend project via ons netwerk. Wij doen er alles aan om onze mensen op dé werkplek te krijgen. Jouw persoonlijke Career Coach is specialist binnen de sector en samen brengen jullie jouw wensen in kaart. Door écht te luisteren, maken zij steeds de juiste connectie voor jou.

Ondertussen bieden wij je alle voordelen als jouw werkgever en Carrière Coach. Zoals een goed salaris, jaarlijks studiebudget en groen pensioen. Samen zetten we zo altijd de beste stappen voorwaarts in jouw loopbaan. Want: Evoke Centers You.



Bedrijfsomschrijving

Je wordt onderdeel van een team van zes projectengineers in de tekenkamer. Er is een diversiteit aan leeftijden en achtergronden, wat resulteert in een rijke mix van inzichten en ervaringen. De teamspirit is sterk; ''we staan voor elkaar klaar en streven samen naar topkwaliteit.''
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in