+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wapse.
Laad meer vacatures

Uitvoerder GWW Wapse

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Voort

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.300 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

In deze rol als projectcoördinator in Groningen ben je de spil in het soepel laten verlopen van projecten. Je werkt aan diverse projecten in de infrastructuur, waarbij je zorgt dat alles goed loopt, van begin tot eind. Je team bestaat uit verschillende experts. Het is een baan waarin je echt kunt groeien, met trainingen en programma s om je verder te ontwikkelen. Ook kun je rekenen op een mooi salaris en extra s zoals een aandraagbonus. Samen zorgen we dat je op je plek bent en blijft groeien. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Wat jij doet

Als projectcoördinator bij ons vanuit Groningen ben jij de drijvende kracht achter het soepele verloop van diverse projecten. Je neemt integrale verantwoordelijkheid, vanaf de aanvraag tot aan de oplevering, inclusief het updaten van de asset database en het werven van nieuwe klanten. Onze projecten zijn veelal integraal, waarbij alle facetten van infrastructuur aan bod komen. Je werkt aan kleinschalige projecten met een waarde tot € 250.000,-, vaak met korte doorlooptijden en in omgevingen die continu in gebruik zijn. Jouw taak is ervoor te zorgen dat deze aanpassingen, of ze nu gepland zijn of met spoed worden aangemeld, succesvol worden uitgevoerd. Je denkt mee met zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker, prioriteert taken, zoekt naar creatieve oplossingen en denkt in verschillende scenario's. Hierbij staan kwaliteit, oplossingsgerichtheid, het ontzorgen van de eindgebruiker en de bedrijfscontinuïteit van onze klanten voorop. Uiteraard werk je niet alleen, maar word je ondersteund door een team bestaande uit een uitvoerder, werkvoorbereider en projectmanager.


Wat wij bieden?

Een baan hebben waar je blij van wordt en die écht bij je past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. Daar helpen wij je graag bij. Wanneer je via Voort in dienst komt, heb je niet alleen een leuke baan en goede begeleiding: ook heb je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Op persoonlijk of technisch vlak met onze Voort Academy of via één van onze talentprogramma’s. Samen groeien we verder! 

Je krijgt van ons: 

  • Een mooie baan bij onze opdrachtgever;
  • Een salaris dat aansluit bij je werkervaring en de branche;
  • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken;
  • De mogelijkheid tot deelname aan één van onze talentprogramma’s;
  • Een opleidingsbudget van €1500,- per jaar zodat je blijft groeien;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus;
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40-urige werkweek (overige vrije dagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever).
Ben jij het?

Je bent op je best in een dynamische en operationele omgeving waar diverse disciplines samenkomen en waar flexibiliteit essentieel is. Je kunt goed prioriteiten stellen en plannen, en je hebt een klant- en oplossingsgerichte mindset. Je begrijpt dat projecten soms in de avonden of weekenden extra inzet vereisen. Als afwijkingen dreigen te ontstaan, signaleer je dit tijdig, zodat je kunt bijsturen en de verwachtingen van de klant proactief kunt managen. Daarnaast voldoe je aan de volgende vereisten:

  • MBO- of HBO-niveau.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een operationele omgeving.
  • Ervaring in een servicegericht contract is een pluspunt.
Waar jij werkt

De werkzaamheden vinden plaats op diverse locaties in Groningen. Je maakt deel uit van een team dat bestaat uit werkvoorbereiders, uitvoerders en monteurs, en dit team groeit gestaag. Het gezamenlijke doel? De productieomgeving van onze klanten 24/7 draaiende houden, het hele jaar door. Ze streven naar kwaliteit door heldere, proactieve en open communicatie. Ze denken in oplossingen en werken efficiënt, waarbij ze vanuit verschillende perspectieven naar de aanvragen kijken. Het team voor beheer en onderhoud is volop in ontwikkeling, met een groeiend aantal werkzaamheden en toenemende waarde ervan.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in