+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Warmenhuizen.
Laad meer vacatures

Schilder Warmenhuizen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.200 - € 3.500 p/m

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Ben jij die schilder die klaar is voor een nieuwe uitdaging? Een uitstekende verloning in combinatie met lange seizoenen. En dat gecombineerd met prachtige projecten bij jou in de regio. Jij zorgt ervoor dat het houtwerk en de muren van een huis tegen slijtage en weersinvloeden beschermd worden. Je houdt je bezig met zowel het buiten als het binnen schilderwerk. Als schilder lever je een goed resultaat om de klant tevreden te stellen. Dit doe je door nauwkeurig op de kleine onderliggende problemen te letten. Door jouw vlotte babbel communiceer je alles netjes richting de klant. Graag kom ik vrijblijvend met je in gesprek zodat we samen kunnen kijken welk bedrijf het beste bij jou past. 


Ben jij het?

Zit jij op dit moment thuis en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of zit jij in de ideale uitgangspositie omdat je al werk hebt maar toch nieuwsgierig bent wat Faber jou kan bieden? In beide gevallen zijn we op zoek naar jou. Als je wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor jou als schilder in het onderhoud, twijfel niet en Neem voor meer info contact op. Relevante schilder ervaring is vereist, daarnaast ben je positief ingesteld en collegiaal.


Wat wij bieden

Wij zijn de beste werkgever in de bouw- en schildersbranche en dat willen we blijven. Daarom hebben wij unieke arbeidsvoorwaarden in beide sectoren. Dit is ons bewijs dat we het menen: de vakkracht op nummer 1. Als schilder wil je zorgeloos aan het werk. Daarom bieden wij je een salaris conform Schilders cao. Tussen € 2.200,00 - € 3.500,00 bruto per maand afhankelijk van je ervaring als schilder. Wat jij kan vinden wij bijzonder, dat belonen we graag met:

  • Keuze in Pensioen: Stipp of BPF Schilders;
  • Een vast contract. Trainingsprogramma's: VCA, houtrotcursus, hoogwerker cursus etc;
  • Keuze uit salaris per week of per periode;
  • Leuke zomer BBQ, Kerstborrel, geschenken en persoonlijk contact;
  • Deelname aan het Faber spaarprogramma. Hierbij kun je sparen voor leuke uitjes, cadeaus of gereedschap. Je bouwt al punten op bij ieder gewerkt uur!
Waar jij werkt

Wij hebben voor veel schilderbedrijven in de regio het mooiste werk beschikbaar! Een mooie monumentale boerderij met rieten kap of een rijtjeswoning aan het water, een leuk en tof appartementencomplex, voor ieder wat wils! Het kan allemaal!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in