+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Warmenhuizen.
Laad meer vacatures

Projectmanager industriële automatisering, omgeving Alkmaar Warmenhuizen

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

TeqJob Engineering

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.800 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Vacature Projectmanager industriële automatisering

Bij een toonaangevend engineeringbureau in Noord-Holland wat zich heeft gespecialiseerd op de robotica projecten aannemen, inrichten, plannen, engineering en natuurlijk meedenken en opleveren. Kennis van diverse projectmanagement methodieken zoals PMI, IPMA, Prince2 e.d. is vereist. Samen met een goed functionerend projectteam de klanten ondersteunen in hun voornamelijk industriële vraagstukken dat is jouw verantwoordelijkheid in deze functie.

Als Projectmanager industriële automatisering ben je volledig verantwoordelijk voor de uitvoering van industriële automatisering projecten. Hieronder wordt verstaan het bewaking van budget/kosten, organisatie, kwaliteit, doelstellingen/info en planning. Je bent verantwoordelijk voor de technische uitvoering en de spil tussen opdrachtgever, het projectteam en de leveranciers. Je ondersteunt in het genereren van nieuwe leads, proposals en je onderhoudt contact met bestaande relaties. In principe zijn de projecten landelijk en internationaal behoort tot de mogelijkheden.

Dit bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en besturing van industriële robotarmen. Een voorbeeld hiervan is de inzet van robotica op werkplekken waar het niet veilig is voor mensen (een verzinkerij), of waar repeterend werk uitgevoerd wordt. Toepassingsgebied is voornamelijk de zware metaalindustrie. Projecten zijn wereldwijd en voornamelijk in Azië.

Verantwoordelijkheden
Met jou helikopterview en management ervaring ben je in staat om goed overzicht te houden. Details die niet in lijn zijn met het grote geheel vallen jou direct op. Je werkt volgens bestaande werkmethodieken en geeft hier op manier invulling aan zodat er maximale resultaat wordt bereikt tussen interne standaarden en klant-specifieke eisen. Je werkt nauw samen met de verschillende stakeholders: je neemt klantwensen serieus, geeft advies en bespreekt je de financiële aspecten. Je beheert de contacten en je zorgt samen met het projectteam dat gemaakte afspraken met opdrachtgevers op tijd kunnen worden gerealiseerd. Je hebt dagelijks contact over ontwikkelingen en projecten met de verschillende belanghebbende van de projecten. Je beheert één of meerdere projecten met opdrachtgevers, zowel commercieel, technisch als administratief. Je rapporteert hiërarchisch naar de operationeel verantwoordelijke in het MT.

Wat kun je verwachten
Een marktconform salaris (indicatie €4800,00 bruto per maand) dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Secundaire voorwaarden zijn een representatieve auto van de zaak, een volwaardige werkplek en altijd de laatste versies van de gebruikte software en een mobiele telefoon. Dit is een innovatieve en moderne werkomgeving waar ontwikkeling gestimuleerd wordt. De saamhorigheid is binnen dit bedrijf groot, er heerst een informele cultuur.


Wat breng jij mee als Projectmanager industriële automatisering

De ideale kandidaat...

  • heeft en HBO opleiding Elektrotechniek of Industriële Automatisering;
  • heeft minimaal 4 jaar ervaring projectleider;
  • is in het bezit van een VCA-VOL certificaat en een Rijbewijs B;
  • woont in de omgeving van Alkmaar;
  • is enthousiast en weet dit over te brengen op zijn team;
  • Energietechniek, E&I en industriële automatisering;
  • heeft commercieel inzicht en kan goed budgetteren;
  • is flexibel, gefocust en kan inspelen op onverwachte situaties.

TeqJob verzorgt het recruitment voor deze vacature, het betreft een direct dienstverband bij de werkgever met als uitgangspunt een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in