+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.

Expeditie medewerker Weert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Timing Uitzendbureau

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

- Je zorgt ervoor dat onze producten vanuit de productie en het magazijn worden ingepakt, zodat ze naar de klant toegestuurd kunnen worden. - Je bent samen met jouw logistieke collega’s verantwoordelijk voor het efficiënt en effectief laten verlopen van het gehele logistieke proces. - Je houdt tijdens je werk rekening met de richtlijnen voor kwantiteit, kosten en tijdigheid. - Je draagt zorg voor veiligheid, orde en hygiëne van de afdeling.

Wij bieden:

Voel jij je helemaal thuis in de wereld van logistiek? Als expeditie medewerker ben je onmisbaar in ons dynamisch proces. Het magazijn en de expeditie vormen namelijk een essentieel onderdeel van elke productieorder. Je bent verantwoordelijk voor zowel het ontvangen als het nauwkeurig afhandelen van goederen. Ook ben je verantwoordelijk voor het foutloos laten verlopen van onze processen binnen expeditie, zodat onze klanten tijdig hun borsteloplossingen ontvangen. Zoek je een dynamische werkomgeving waarin je kunt samenwerken met een gedreven team en je organisatorische en logistieke vaardigheden optimaal kunt benutten?

Wij vragen:

- Minimaal MBO werk- en denkniveau - Je hebt ervaring in een logistieke functie of met werken in een magazijn - Je hebt ervaring met een hef- of reachtruck - Je kunt goed met computers omgaan - Je bent nauwkeurig, proactief en flexibel - Je bent fulltime beschikbaar - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Waar ga je werken:

Dit familiebedrijf maakt staalborstels voor de groene industrie. Ze zijn een ISO gecertificeerd concern met een internationale reputatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Weert en groeit hard. Daarom zoeken ze nieuwe medewerkers die mee willen groeien.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in