+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Merchandiser/ Field Auditor Nielsen (Weert) Weert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Beryl Personeel

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 16 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Voor een nieuw team in Nederland zoeken we een Merchandiser/Field Auditor. Je werkt met data van promotionele activiteiten in winkels. Dit helpt supermarkten en fabrikanten. Je gaat zelfstandig naar verschillende winkels in de regio. Het is belangrijk dat je betrouwbaar en nauwkeurig bent. Eigen vervoer is nodig. Dit is een kans om deel uit te maken van een wereldwijd marktonderzoekbureau. Word je hier enthousiast van? Leer meer over wat je te wachten staat!
 

Volledige vacaturetekst

oor onze klant (een internationaal fieldmarketingbureau) Askell (onderdeel van Optimark gevestigd in België en Frankrijk) zijn wij op zoek naar een Merchandiser/ Field Auditor. Askell voert werkzaamheden uit voor gerenommeerd onderzoeksbureau Nielsen. Nielsen is ’s werelds grootste marktonderzoek bureau, ze zijn actief in het verzamelen en analyseren van marketinginformatie, bedrijfsinformatie en radio- en televisiekijkcijfers.

Fieldmarketing bureau Askell (onderdeel van Optimark) is sinds kort gevestigd in Nederland. Door het land heeft Askell meerdere merchandisers/ field auditors zitten die onderzoek verrichten in supermarkten en non-food discounters.

Wat houdt de functie in?

Askell verzamelt promotionele data.  Dit houdt in dat we op de winkelvloer data scannen van promotionele activiteiten zoals displays. Dit is belangrijk voor zowel supermarkten als fabrikanten, omdat zij met deze data hun promoties kunnen analyseren en hier eventueel hun strategie op aan kunnen passen. Tevens meten we schappen op voor de klanten van Nielsen (schapmetingen). Met de data die voortkomt uit de schapmetingen kunnen zowel fabrikant als retailer zien of de schappen zo efficiënt mogelijk worden ingedeeld.

Wij zoeken:

  • Een betrouwbaar persoon
  • Je bent nauwkeurig in je administratie
  • Je bent beschikbaar ongeveer 16 uur per week beschikbaar
  • Je beschikt over eigen vervoer

Je reist voor deze functie zelfstandig naar verschillende supermarkten of non-food discounters in de regio van Roermond.

Locatie: Weert

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan nu direct door op onderstaande button te klikken. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. Ken je geïnteresseerden? Ook dat horen wij graag! Ook ZZP’ers mogen reageren op deze vacature.


Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in