+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.
Laad meer vacatures

Medewerker Stockcontrol Weert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Olympia

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Olympia

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,47 p/u
  • Pensioenregeling

Vacature in het kort

In deze functie houd je de voorraad goed bij en zorg je dat alles in het magazijn soepel loopt. Je werkt in een team waar Engels wordt gesproken. Het bedrijf is makkelijk te bereiken en heeft een fijne sfeer. Je krijgt een fulltime baan, een goed salaris en extra s zoals reiskostenvergoeding. Ook is er ruimte om te leren en door te groeien. Plus, in de kantine kun je tafelvoetballen of tafeltennissen met je collega's. Interesse in deze functie? Lees het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Wat ga je doen: Je speelt een cruciale rol in het onderhouden van nauwkeurige voorraadregistraties en het waarborgen van soepele magazijnoperaties. Waar ga je werken: Bij DHL Weert], in een levendige omgeving waar Engels de voertaal is op de werkvloer. Gelegen langs de A2 snelweg, is onze locatie gemakkelijk bereikbaar. Wie ben jij: Ben jij degene die gedreven is om efficiënt en nauwkeurig te werken in een logistieke omgeving? Eisen: - Ervaring in voorraadbeheer of een vergelijkbare rol. - Vaardigheid in het gebruik van voorraadbeheersoftware of -systemen. - Sterke organisatorische en communicatieve vaardigheden. Voorkeuren: 1. Vermogen om effectief in een teamomgeving te werken. 2. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen. 3. Klantgerichte mindset. Wat mag je verwachten: Naast een fulltime positie van 40 uur per week voor langere tijd, bieden we een concurrerend salaris, vakantiedagen, vergoeding van reiskosten, pensioenplan, professionele ontwikkelingsmogelijkheden en kans op een vast contract. Klaar om te solliciteren? Aarzel niet – solliciteer nu en ontdek hoe jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons team bij DHL Weert!

Wat ga je doen?

Als Medewerker Stockcontrol vervul je een essentiële rol in het handhaven van nauwkeurige voorraadregistraties en het optimaliseren van logistieke processen. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van regelmatige inventarisaties, het oplossen van voorraadverschillen en het maximaliseren van de magazijnruimte. Samenwerking met verschillende teams is cruciaal om de voorraadniveaus efficiënt te beheren en bij te dragen aan het succes van onze logistieke operaties.


Waar ga je werken?

Je wordt onderdeel van ons dynamische team bij DHL Weert. Als een toonaangevende speler in de logistieke sector streven wij naar kwaliteit en efficiëntie in al onze processen. 
Onze moderne faciliteiten bieden een stimulerende werkomgeving waarin teamwork, innovatie en continue verbetering centraal staan. 
In de kantine staat een tafelvoetbaltafel en een tafeltennistafel, waardoor er ruimte is voor ontspanning en teambuilding. 
DHL Weert is gunstig gelegen langs de A2, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor medewerkers uit Peel en Maas, Valkenswaard, Geldrop en Echt-Susteren. 
Onze teams bestaan uit kleine groepen van 10 tot 15 personen, waarbij Engels de voertaal is, wat zorgt voor een inclusieve werkomgeving.


Wie ben je?

We zijn op zoek naar een gemotiveerd persoon die gedreven is om efficiënt en nauwkeurig te werken in een logistieke omgeving. Je hebt oog voor detail en bent in staat om zelfstandig te werken, maar ook effectief te communiceren binnen het team.


Wat mag je verwachten?

Naast een fulltime positie van 40 uur per week, bieden we een competitief salaris van €13,47 en een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. 
Je krijgt de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen ons bedrijf, waarbij we investeren in jouw professionele groei en welzijn.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in