+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weert.
Laad meer vacatures

Inbound Booker Re-Use Weert

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Olympia

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Olympia

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,47 p/u

Vacature in het kort

Elke ochtend start ons team vol energie en toewijding in de logistiek. Als Inbound Booker Re-Use ben je een belangrijke schakel. Je boekt orders, lost problemen op en zorgt voor veiligheid. Bij ons krijg je niet alleen een uitdagende baan, maar ook kansen om te groeien. We bieden een fijne werkomgeving met ruimte voor ontspanning, zoals een tafelvoetbal- en tafeltennistafel. Je maakt deel uit van een team waarin jouw inzet telt en waar je kunt leren en groeien. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Elke ochtend begint bij ons logistieke bedrijf met een golf van activiteit. Ons team van Inbound Booker Re-Use staat klaar om de dagelijkse uitdagingen aan te gaan en bij te dragen aan een soepel verlopende logistieke operatie. Als Inbound Booker Re-Use ben je verantwoordelijk voor het nauwkeurig boeken van orders in ons SAP-systeem, of ze nu uit de nabijgelegen EU-landen of van over de oceaan komen. Met je scherpe oog voor detail zorg je ervoor dat alles soepel verloopt en de juiste informatie beschikbaar is voor ons team. Maar jouw rol gaat verder dan alleen het boeken van orders. Je registreert problemen en staat klaar om materialen in en uit te pakken volgens de hoogste veiligheidsnormen. Je bent een gemotiveerde teamspeler die altijd klaar staat om anderen te ondersteunen en een stapje extra te zetten. Bij ons bedrijf geloven we in groei en ontwikkeling. Als onderdeel van ons team van Inbound Booker Re-Use krijg je niet alleen een uitdagende baan, maar ook de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je logistieke carrière? Solliciteer dan nu en ontdek hoe jij een waardevolle bijdrage kunt leveren aan ons team van Inbound Booker Re-Use!

Wat ga je doen?

Ben jij op zoek naar een dynamische rol in de logistiek waarbij je een essentiële schakel bent in het boekingsproces van inkomende orders? Als Inbound Booker Re-Use ben je verantwoordelijk voor het efficiënt en nauwkeurig boeken van orders in ons SAP-systeem, waarbij je materialen uit zowel binnen als buiten de EU verwerkt. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het registreren van problemen en het veilig verpakken en uitpakken van materialen. Jouw werk draagt bij aan het soepel verlopen van onze logistieke operatie en het bieden van optimale service aan onze klanten.

Taken:

  • Boeken van inkomende orders in SAP.
  • Registreren van problemen in TRS.
  • In- en uitpakken van materialen volgens veiligheidsnormen.
  • Direct contact onderhouden met klanten via e-mail en TRS.
Waar ga je werken?

Je wordt onderdeel van ons dynamische team bij DHL Weert. Als een toonaangevende speler in de logistieke sector streven wij naar kwaliteit en efficiëntie in al onze processen. 
Onze moderne faciliteiten bieden een stimulerende werkomgeving waarin teamwork, innovatie en continue verbetering centraal staan. 
In de kantine staat een tafelvoetbaltafel en een tafeltennistafel, waardoor er ruimte is voor ontspanning en teambuilding. 
DHL Weert is gunstig gelegen langs de A2, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor medewerkers uit Peel en Maas, Valkenswaard, Geldrop en Echt-Susteren. 
Onze teams bestaan uit kleine groepen van 10 tot 15 personen, waarbij Engels de voertaal is, wat zorgt voor een inclusieve werkomgeving.


Wie ben je?

1. Basiskennis van logistieke processen: Je hebt een goed begrip van logistieke activiteiten en processen, waaronder het ontvangen, opslaan en verzenden van goederen.
2. Sterk oog voor detail: Je bent nauwkeurig en zorgvuldig in het uitvoeren van taken, waarbij je geen details over het hoofd ziet en ervoor zorgt dat alle informatie correct wordt geregistreerd.
3. Goede beheersing van de Engelse taal (zowel spreken als schrijven): Je kunt effectief communiceren in zowel gesproken als geschreven Engels, aangezien Engels de voertaal is in ons bedrijf en je regelmatig contact hebt met Engels sprekende klanten en collega's.
4. Vaardigheid in Microsoft Office 365: Je hebt ervaring met het werken met Microsoft Office 365, inclusief programma's zoals Word, Excel en Outlook, die nodig zijn voor het uitvoeren van administratieve taken en communicatie.
6. Bereidheid om certificaten te behalen: Als je nog geen certificaten hebt voor het bedienen van een Elektrische Pallettruck (EPT) en een Stapelaar, is dat geen probleem. Wij kunnen deze voor je organiseren, zodat je de benodigde vaardigheden kunt verwerven om veilig en efficiënt te werken in ons magazijn.


Wat mag je verwachten?

Salaris van € 13,47 per uur: We bieden een competitief salaris van € 13,47 per uur.
Cao-verhoging: Je kunt profiteren van de cao-verhoging van 1,5%, die in juli wordt toegepast.
Arbeidsvoorwaarden: Naast het salaris bieden we een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden, waaronder vakantiegeld, vakantiedagen en andere secundaire arbeidsvoorwaarden.
Groei- en ontwikkelingsmogelijkheden: We investeren in onze medewerkers en bieden mogelijkheden voor groei en ontwikkeling binnen ons bedrijf, inclusief trainingen en opleidingen om je vaardigheden te verbeteren en je carrière vooruit te helpen.
Een stimulerende werkomgeving: Je zult deel uitmaken van een dynamisch team en werken in een stimulerende werkomgeving waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor persoonlijke en professionele groei.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in