+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Preventie-assistent Weert

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rovidam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m
  • Bonusregeling, Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Voor een moderne groepspraktijk in de regio Weert zoeken we een enthousiaste preventie-assistent. Je werkt zelfstandig en helpt patiënten met preventieve behandelingen. Jouw inzet is belangrijk voor een fijne ervaring in de praktijk. Je komt in een team waar iedereen gemotiveerd is en voor elkaar klaarstaat. Er zijn goede kansen om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Ook zijn er leuke extra s, zoals teamuitjes die je zelf mag bedenken en organiseren. Lees door en ontdek waarom wij jouw volgende stap kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij gedreven, heb je passie voor het vak en vind je het leuk om de patiënt zo goed mogelijk te helpen?  Dan zijn we op zoek naar jou! Uren en dagen in overleg. Regio Weert.


Tijd voor een nieuwe uitdaging?

Voor een moderne groepspraktijk gelegen in Weert, zijn we op zoek naar een enthousiaste en betrokken collega voor de functie preventie assistent. Ben jij die enthousiaste preventie-assistent die houdt van ontwikkeling en uitdaging blijf dan vooral verder lezen.


Rovidam, wij vinden de vacature die bij je past!

Rovidam Mondzorgbanen heeft al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van arbeidsbemiddeling. Met onze snelle maar ook gedegen aanpak en ons gigantische netwerk in iedere regio vinden onze regio-recruiters jouw baan. Bij Rovidam is iedere kandidaat uniek.


Hoe ziet deze functie eruit?

Als preventie-assistent voer je in opdracht van de tandarts of mondhygiënist zelfstandig preventie behandelingen uit. Zowel voor, tijdens als na de behandeling ben je een belangrijk gezicht voor patiënten: aan de balie heet je de patiënten welkom, je geeft voorlichting over het voorkomen van ontstoken tandvlees, dichtersinstructies en tips en advies om de mondhygiëne te verbeteren. Alle patiënten die komen voor een behandeling, voelen zich veilig en welkom. Jouw uitleg en informatie is helder en geruststellend. Je bespreekt alle conclusies met de hoofdbehandelaar, registreert behandelgegevens en plant zo nodig nieuwe afspraken in. Alle dagen en uren zijn hier in overleg, dus alles is bespreekbaar!


Wat is het functieprofiel?
  • Uiteraard ben je in bezit van de juiste papieren. 
  • Je bent gedreven en hebt passie voor het vak.
  • Je bent communicatief sterk, gericht op samenwerking en resultaat.
  • Je hebt een proactieve houding, kunt goed organiseren en administreren.
Ga jij onderdeel uitmaken van dit dynamische team? 

Deze moderne praktijk in de regio Weert, beschikt over ruime behandelkamers, alle middelen zijn aanwezig voor een fijne werkomgeving. Zoals ruime behandelkamers, airco en OPT. Je komt te werken in een gedreven en ambitieus team. Ben jij die teamplayer die deze praktijk komt ondersteunen, dan horen wij het graag! Ze gaan voor een langdurige samenwerking. Je krijgt de juiste interne en externe ondersteuning, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Verder krijg je een marktconform salaris, vakantiegeld, pensioen, een reiskostenvergoeding, fietsplan, bonusregeling en leuke teamuitjes die je zelf mee mag bedenken en organiseren! Mede door de groeiperspectieven, een zeer interessante en prettige werkomgeving met voldoende dynamiek, uitdaging en professionaliteit.
De praktijk is goed bereikbaar met OV en je kunt gratis parkeren voor de deur.
 


Krijg jij een Big Smile van deze vacature?

Neem dan direct contact met mij op!

via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. / 06 30029545

Ref: 20258

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in