+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Weesp.
Laad meer vacatures

Project Engineer werktuigbouwkunde, mbo-4 in Weesp Weesp

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

TeqJob Engineering

  • Gecontroleerde werkgever
  • Directe werkgever
TeqJob Engineering

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.600 - € 3.200 p/m
  • Pensioenregeling

Vacatureomschrijving

Heb jij kennis van werktuigbouwkunde op MBO-4 en ben je op zoek naar een uitdagende rol als project engineer? Voor onze Engineering-afdeling zoeken wij een collega met passie voor techniek. In een team van 6 personen werk je aan het ontwerpen en aanpassen van roterende afdichtingen, waarbij jouw input cruciaal is voor onze projecten. Belangrijke waarden zijn ontwikkeling, techniek, samenwerken en innovatie. Bij ons kan jij jezelf ontwikkelen tot product expert in een internationale omgeving.

Bedrijfsinformatie
Wij ontwerpen en produceren roterende koppelingen voor de procesindustrie. Onze oplossingen zie je terug in de productie van papier, voedingsmiddelen, kunststoffen en de chemische industrie. Wij leveren wereldwijd onze producten en zijn onderdeel van een moedermaatschappij in Amerika. Wij bestaan ruim 60 jaar en met een goed samenwerkend team staan wij garant voor innovatie en kwaliteit.

Wat ga je doen als Project Engineer
Wij zijn op zoek naar een getalenteerde en gemotiveerde projectengineer op minimaal mbo-4 niveau om ons team te versterken. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het tekenwerk (3D SolidWorks) berekeningen, uitwerken van offertes, werkt technisch opdrachten uit, doet analyses om storingen op te lossen, draagt zorg voor de projectadministratie, werkt offertes uit en indien nodig ondersteun je de buitendienst bij de installatie, inbedrijfstelling en storingen. Het kan voorkomen dat je op locatie nodig bent voor een analyse of ondersteuning. Intern werk je samen met direct collega's op de afdeling engineering, het projectmanagement, logistiek, verkoop en inkoop.

Gevraagd

Dit vragen wij van jou
Deze functie vereist een mbo-4 werk- en denkniveau en omdat je regelmatig aan verschillende projecten werkt een flexibele instelling. Je bent analytisch, innovatief, oplossingsgericht en je kan goed samenwerken in een projectteam.
  • mbo werktuigbouwkunde of een gerelateerd vakgebied
  • ervaring met SolidWorks 3D of een vergelijkbaar softwarepakket
  • ambitie om verder te ontwikkelen
  • goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
  • Je woont in de omgeving van Weesp (wij zijn goed bereikbaar per trein)
  • Gedreven om te blijven leren en nieuwe technologieën te ontdekken


Aanbod

Dit hebben wij jou te bieden
Een concurrerend salaris (€2600 - €3200 br/mnd bij een werkweek van 39 uur), 26 vrije dagen per jaar en 6 ADV, diverse onkostenvergoeding, een goede pensioenregeling en ruim voldoende opleidingsmogelijkheden. Thuiswerken tot 50% is bespreekbaar. Techniek staat niet stil, wij verzorgen regelmatig product updates, veiligheidstrainingen en in overleg kan jij jezelf verder specialiseren. Je kan rekenen op een goede inwerkperiode voordat je zelfstandig aan het werk gaat. Wij zijn een technisch gedreven bedrijf, onze cultuur is informeel en collegiaal. Het verloop bij ons is laag omdat wij graag actief meedenken met jouw carrière wensen. Deze vacature is ontstaan door de grote vraag naar onze diensten en producten.

Heb je interesse (ook als je niet helemaal past in het profiel) in de functie van project engineer machinebouw, stuur dan je cv of neem contact met ons via de website van TeqJob Engineering.

Uren

40 uur
39 uur per week, 26 vrije dagen en 6 ADV, 50%-50% thuiswerken is mogelijk
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in