+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Broodbakker ambachtelijk Weesp

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Uitzendbureau het Ambacht

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 15,40 - € 19,10 p/u

Vacature in het kort

In onze bakkerij in Weesp zoeken we een broodbakker die van aanpakken weet. Je gaat aan de slag met het bakken en maken van deeg voor zacht en kleinbrood. Alles wat je maakt, doe je met de hand. Je werkt met recepten en zorgt dat alles precies klopt. Ook help je met het schoonhouden van de werkplek en het verbeteren van de kwaliteit. Ben jij klaar voor succes? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Als broodbakker bij onze bakkerij in Weesp krijg je de kans om je vaardigheden te laten zien in zowel het bakken van brood als het maken van deeg. Ongeveer 95% van ons assortiment wordt intern geproduceerd, waarbij we altijd streven naar de hoogste kwaliteit. Je zult voornamelijk betrokken zijn bij het bereiden en verwerken van zacht en kleinbrood, waarbij alles met de hand wordt vervaardigd. Deze taken vertegenwoordigen ongeveer 20% van het totale productievolume, en we verwachten dat je nauwkeurigheid en precisie toepast om aan onze hoge normen te voldoen.

Als Broodbakker  ben je verantwoordelijk voor het volledige proces van voorbereiden, bakken en nabewerking van zowel klein- als grootbrood. Je werkt met handmatige instrumenten en machinale hulpmiddelen, waarbij je nauwkeurig volgens recepten werkt. 

Jouw taken omvatten onder andere:

  •  Voorbereiding van deegsamenstelling en aanvoer van grondstoffen.
  •  Portionering, bakvoorbereiding en controle van het verwerkingsproces.
  •  Bakken, nabewerking en afwerking van speciale broodsoorten.
  •  Bijdrage aan kwaliteitsoptimalisatie en schoonmaakwerkzaamheden.


Gevraagd

We zijn op zoek naar een ervaren broodbakker met een passie voor ambachtelijk vakmanschap en een oog voor detail. Je moet bekwaam zijn in zowel het bakken van brood als het maken van deeg, en bereid zijn om te werken volgens onze hoge kwaliteitsnormen. Ervaring in een vergelijkbare functie is een vereiste, en we verwachten dat je zelfstandig kunt werken en goed kunt samenwerken in een team. Je moet flexibel zijn qua werktijden en bereid zijn om vroeg te beginnen, bij voorkeur op maandag, dinsdag en donderdag.



Aanbod

Wij bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin je je vaardigheden verder kunt ontwikkelen en kunt bijdragen aan onze groeiende reputatie. Als onderdeel van ons team krijg je de kans om te werken in een bedrijf met een rijke geschiedenis en een veelbelovende toekomst. We bieden een competitief salaris en de mogelijkheid om flexibel te werken, met de optie om je uren uit te breiden naarmate de vraag toeneemt. Daarnaast kun je rekenen op een ondersteunend team en een positieve werkomgeving waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd. De werkuren zijn minimaal 24 uur per week op de broodafdeling, maar kunnen indien gewenst uitgebreid worden met uren op de banketafdeling.



Bedrijfsomschrijving

Bij deze ambachtelijke bakkerij, gevestigd in Weesp en al actief sinds 1901, draait alles om vakmanschap en een persoonlijke aanpak. Het team bestaat uit toegewijde professionals die streven naar uitmuntendheid in elk brood dat we maken. Momenteel ondersteunen externe krachten tijdelijk, maar deze vacature is bedoeld voor de lange termijn. Daarnaast is het bedrijf  verankerd in de gemeenschap en kijken ernaar uit om het team te versterken met een enthousiaste broodbakker die de passie voor kwaliteit deelt.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in