+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Wehl.
Laad meer vacatures

Installatiemonteur Wehl

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Seesing Flex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • MBO of hoger
  • Medior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.631 - € 2.874 p/m

Vacature in het kort

Als installatiemonteur maak je deel uit van een team van ervaren en vriendelijke collega's. Je werkt aan het maken van kant-en-klare modules voor gezinswoningen. Jouw taak is vooral bezig zijn met installatie- en elektrotechniek, zoals kabels leggen en stopcontacten aansluiten. Het is handig als je kunt timmeren, maar als je gemotiveerd bent en van techniek houdt, is dat ook goed. Je krijgt de kans om je vaardigheden te ontwikkelen en deel te nemen aan een uniek project. Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Als installatiemonteur bij de opdrachtgever maak je deel uit van een gedreven en enthousiast team. Het team bestaat uit een 4 tal medewerkers die ervaring hebben binnen het vak en het bedrijf/ het concept goed kennen. Het zijn sociale en open medewerkers die je zullen ondersteunen binnen deze functie. Je draagt bij aan de productie van hoogwaardige modules door te werken binnen de installatiestation. Je houd je voornamelijk bezig met de installatietechniek en elektrotechniek aan de modules. Een module is een kant en klaar onderdeel, dat gemonteerd wordt tot gezinswoning. Je houdt je bezig met kabels leggen, stopcontacten aansluiten, leidingen leggen, keukeninstallaties en badkamers. Timmerervaring is handig voor de functie al installatiemonteur, maar als je affiniteit hebt met de werkzaamheden of technisch goed onderlegd bent, komen wij ook graag in contact met jou! De juiste motivatie is het belangrijkste binnen deze functie.



Gevraagd

Voor de functie is het belangrijk dat er kennis is van installatie-/elektrotechniek. Een diploma in deze richting of aantoonbare ervaring binnen dit vakgebied is voldoende.

  • Technisch inzicht;
  • Relevante opleiding/ ervaring;
  • Beheersing Nederlandse of Engelse taal;
  • Beschikbaar voor onbepaalde tijd.
Arbeidsvoorwaarden


Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een bedrijf waar wij enthousiast van worden. Ze maken houten modules met de gedachte: duurzaam wonen, kijken naar de toekomst. Innovatie staat voorop. Constant ontwikkelen, meegroeien met de markt en een creatieve visie. Hun eigen manier van werken maakt dit bedrijf zo bijzonder. Niet alleen het eindproduct, maar ook het gehele proces daar naartoe.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in